well hello, you sexy thing!

Det är varmt, oj så varmt...

och nu ska jag tydligen börja städa här hemma, det syns att jag varit ensam hemma om man säger så. Sedan ska jag duscha också, och nu är det sådär varmt att man nästan börjar svettas av att duscha! då är det....ganska illa.

Och ikvällllll, parampampampaaaaa... *trumpet virrvel* LK DRAR IGÅNG!

godnatt....







denna ska jag somna till, den lugnar själen :D

Dont let it go to your head

Kompisar, jag överlevde natten. Tackar för de ja!
vaknade dock way toooo sent, flög upp ur sängen som ett spjut vid 14:30 tiden. Åh, ångesten.. Sedan så var det hur soligt som helst ute, så jag sprang ut på altan helt yrvaken, måste sett roligt ut då jag sprang ut där och fick en chock av ljuset så jag slängde händerna för ögona och flög in igen. Nä ni, inatt får det inte bli lika sent.. hujja, mina dygn blir helt fel. Men jag har svårt att säga nej till min och bloms nattuggling :D haha.


Varje natt, du och jag ♥
 

hahahahahaha


ska ut och se ifall solen vill hetta upp min hud, vore ju hett. Vill bli BRUNARE, känner mig bara gyllenbrun nu, som en stek som bara fått lite färg, brynt heter det va? aja, kysslater!

oh, sooo dramatic!



Jaha, nu tänker ni i stil med "aah, hon ska duscha och se Ensam Hemma ikväll". Men åh, vad fel ni har. Tänk om, tänk rätt people! Såhär ligger det till, det handlar om att övervinna rädsla. Men heeeey, denna förbannade rädsla försvinner aldrig. Det jag snackar om är att DUSCHA när man är ENSAM HEMMA. Kanske ingen annan som tycker att det är rent utav en traumatisk upplevelse?

Iallafall så gruvar jag mig jämt för detta, usch. För tänk ifall någon kikar in där i glepan mellan väggen och dörren, eller ifall ett ansikte plötsligt hoppar upp vid duschglaset eller ifall man hör att någon öppnar ytterdörren? De funderingarna åker runt i mitt huvud gång på gång när jag står där och låter vattnet falla över mig, (såg just framför mig hur man står ute i såntdär härligt film-regn och vattnet bara faller sådär snyggt över en.. som det bara för i filmer). Hur som haver, denna gång tänkte jag "nä nu jävlar, nu ska jag fixa det här". Men neee, ändå så står jag där och har inte kranen på fullt ös, för det låter ju så mycket när vattnet slår mot golvet. Och självklart så stod jag vänd mot badrumsdörren så jag ser ifall någon kommer.. och självklart, så springer jag ut ur badrummet sen. Men först torka fötterna, för jag måste ju kunna springa ännu fortare ifall det visar sig att det faktistk står någon i hallen, då äre bara att lägga bena på ryggen och lägga på ett kol.

Okej, jag är nog störd egentligen, där felet är.
....eller håller någon med mig? håller koll ifall någon kommenterar ett "åååh jag känner precis likadant, stackare, men nästa gång går det nog bättre!" Och om inte någon sådan kommer upp, då vet jag, att jag är...störd. Eller bara en rädd och engslig jävel. Hur ska det gå då jag flyttar hemifrån, kommer jag aldrig att duscha då?

Åh, nu droppar vattnet från mitt hår ner på tangentbordet, bäst jag går och ruffsar om det några vändor.

kyzzadjö.



GE MIG..

NU NU NU NU!


i do not hook up

solen skiner ute, kanske man ska ta sig ut från denna gömma?
vore något det.
Lönen har kommit också, det är ju fett nice. Bara synd att jag och sofie har bestämt
oss för att ha "köpförbud" fram tills sthlm:) går rätt bra, förutom att jag höll på att
köpa en tröja för 700kr. Men efter en hård utskällning och uppläxning från sofie så ändrade jag mig snabbt;) hon är inte att leka med när allvaret kommer till! haha :)



nej, solstolen nu kanske. Låter som en ganska bra idé trots allt.
Sen ska jag göra klart i mitt rum, för det är ju så gott som klart. Förutom lite smågrejer som ska köpas på ikea till veckan och så måste jag fixa hela walk-in-closet;en, fan va jobbigt. Less på att flytta runt alla prylar, men det är väl värt det..


kyzzhej.

PDOL

ahapp, första natten i rummet är avklarad och seriöst, jag sov svin dåligt? Först kunde jag inte somna, låg bara och vred på mig. Men till slut så somnade jag, men självklart så vaknar jag efter 2-3 timmar igen, vid 5 tiden kanske. Frustrerad som fan så vände jag mig åt andra hållet och gjorde ett försök till att somna om, men nej nej åter nej. Så vad gör man... tittade upp i taket och funderade, sen slog det mig varför jag inte kunde sova. DET VAR JU LJUST! shit, svin ljust i hela rummet och alla lampor var ju tända.. hahaha, nuts. Iofs hjälpte det inte att jag släckte dom, eftersom ljuset utifrån trängde sig på alldeles för mycket :( van att ha rullgardiner så att det blir BLÄCKSVART i rummet, medans jag får ha sketna persienner nu. Well well..


Vaknade av en terrorattack, på mobilen, av herr wallin. Hela sängbordet vibbrerade i säkerligen 25 minuter, smsen tog aaaaldrig slut haha. Men liv i mig fick han, så jag anar att han fick sitt uppdrag slutfört.. den jävlen.. :D
Så vad händer nu då? jo, fröken hansson ska slänga sig i duschen, packa en väska, snöra på sig kläderna och sedan ta bussen mot piteå med resten av folket :D Så det blir PDOL ikväll och sover över i en lägenhet med tjejerna tills imorgon, kan inte bli annat än RAAAORRWH!



+++++














Och det är inte ens klart... ;)
me like, a looot!

Gone going

Sista natten i mitt kära rum, avklarad!
Nu äre flytt på g, caaant wait! kommer bli fett ;)


En upptäckt!

åh nej, min socka har gott sönder.
Det är ett ganska stort hål också




Så mina tår kikar ut då och då.
Ser ut som små nyfödda fågelungar som tittar ut från fågelholken för
första gången, how sweet! Och nu ser jag att mina sockar är svin smutsiga ju!!
Men, det är mina målarsockar, thats why.. jag är inte snusker.


when it was good




Ahapp, ännu en dag förbi. Vad har man gjort? Vaknade av jordbävning, duschade och fort sedan till stan. Mötte upp min kompiz vazzeeh, hämtade ut biljetterna till PDOL som det föresten inte ens är värt att köpa förköp till, vad tjänar man!? 30 kr liksom.. woohooo, det får man ju mycket för.. eller ja, ifall jag hade varit 7 år nu så hade jag sagt "30 kronor är ju aaaas mycket, det får man faktiskt 60 bugg-tuggummin för!!!" ye, back in the days.

Känner mig less, lite sur, ganska pissed off rättare sagt, ont i magen och vill helst lägga mig NU. Men tänkte se någon film först, kanske ger humöret en liten turn. Time will tell, as always..






Ja, jag älskar låten och lyssnar på den ca 45 gånger om dagen, kanske 46 t.o.m.

-

Now how can I
Find peace of mind
When you keep coming back again.
It's not okay
For you to play
This game of seesaw with my head.

Now it hurts too much
And it hits too hard
And I won't play this part.

.......



A stranger is a friend you haven't met



god morgon goood morgon, hör alla fåglar sjunga "godmorgon, godmorgon" i köööör!
ja som sagt, god morgon :) den där låten brukade alltid pappa sjunga då jag var mindre. När han traskade in i ens rum på söndagmorgon och drog upp persiennerna :D Än idag kan man höra honom nynna på låten där han sitter vid köksbordet och dricker sitt kaffe....


Idag har jag tänkt såhär: "det är dåligt väder, så måla utav bara helvette nu johanna!".
Ja ungefär så. Så ska jag gå bort mot mitt nya rum, min framtid, och måla vidare.
Sedan så har även planerna för PDOL dragit igång, ser ut att bli riktigt nice faktiskt! Våra trogna återvändare från norge verkar ha bra planer, så vi hakar på! haha. Festivalminnen från 2007, vasse? hahaahah



Adjöken sa göken som satte på fröken.


"I can't be a wizard. I'm just Harry, just Harry"

Har just målat klart för idag, det blir finare och finare. Bara en vägg kvar nu, pepppp! ska vara klar till på onsdag har jag bestämt, då blire inflytt! :D Jag, sofie och vanessa har pratat om att ha inflyttningsfest i mitt rum då, kanske pyjamasparty vore något. Lossas vara sådär sjukt tjejiga, måla naglarna, titta på SATC, dricka vin och fnissa. Fast ja, det är ju sånt vi brukar göra. Så vi är typ jätte tjejiga, oh no.. fast, det är väl inte mer än normalt, eftersom att vi är just tjejer. Åh, grylligt.

Resten av kvällen har jag tänkt att spendera med min lover, Mr.Potter ;) haha. Tankat hem alla filmerna så nu ska jag nöta igenom alla, ikväll blir det 4e filmen. Och detta är sådant som jag vanligtvis hade gjort i smyg, för potter är ju så "töntigt" och hallå, man får ju inte vara töntig.. hahaha, ne skämt&sido. JAG GILLAR POTTER, POTTER INSPIRERAR MIG, POTTER ÄR EN MODIG KILLE OCH JAG HATAR DRACO MALFOY OCH HANS ÄCKLIGA FLIN. Ja, då ligger det till. Sedan är ju Ron sådär gulligt rädd hela tiden, lipar floder för ingenting, cry me a river liksom.. ^^


  ♥



och ps. Jag har upptäckt att Everclear är svin bra, sådär YEAH YEAH WOW WOW! ds.

ps. igen. hörde glassbilen tuta ute på gatan idag, samtidigt så stängdes våran ytterdörr. Betyder detta att någon av mina familjemedlemar köpte glass? som jag kan äta? redan ikväll? Måste undersökas! :D ds. igen.

MY PLACE

...RIGHT NOW!


 

Bättre sent än aldrig, som man säger.

Efter lite mer än en månad av sommarlovet så känns det som att nu, nu tar den fart!



 
Nästa helg, 24 juli, drar PDOL igång och jag lääääju va där! öööös!


Helgen efter det, från 30e juli till 1 augusti så äre LK.
Brukar inte vara nån direkt wow-upplevelse. Men det blir vad man göre till ;)


Och ja, helgen efter det, 8 augusti så fyller vår kära Sofie 18 år
och det lär firas på western farm eftersom att dom har avslutning då.
Kan bli nice!

ooooch mina damer och herrar, vi sparar det bästa till sist...
för 13 augusti drar jag och sofie till uuunderbara stockholm och är där
i 6 dagar. Kan inte bli annat än fett med jävla fantastiskt nice?
+ i kanten är att det är The Voice '09 då ;)





Skrev nog detta mest för att påminna mig själv, ett litet kom-ihåg-inlägg.
och ja, nu vet ju ni också, så då har vi alla koll på vars jag håller hus.
tack&hej&kyzz.

heal the world



Målat målat målat, hela dagen lång.
och oj oj oj, så fint det blir :)

  

bombs are made to kill people

åh, nyss vaknat.. sitter här med ena ögat stängt och det andra plågas av det "starka" ljuset från datorn. Snyggt. Kändes lite ovanligt att vakna strax efter kl 09:00.. av mig själv! De senaste dagarna har jag vaknat vid 1 tiden på dagen, men även det har ju sina förklaringar. Vaknade iallafall av att det var Fab5 på tv, alltid älskat det. Nu tävlade dom om vem som gjorde snyggaste bögbröllopstårtan. Jaa.. då vet ni det. Nu blev George utnämd till Mr.StraightGuy och Fab5 killarna sitter där i soffan och ser så förvånade ut "oh nooo, huuuur kunde just våran kille vinna? O-M-G!". Iallafall, Fab5 är helt otroligt bra med sin Carson Kressley i spetsen :D tror inte man blir mer bög än honom, men de är det som gör honom så skön! Ps. Jai Rodriguez skulle lätt kunna vara en bandmedlem i typ... S Club 7, han ser ut som en liten hoppetossa :)






ska man göra idag då? ser ut att vara fint väder. Det kan jag avgöra av det lilla ljus som sipprar fram mellan rullgardinerna. Så antingen ska man sola, eller så ska jag fortsätta måla ELLER så har pappa snackat om att fara till överkalix en sväng för att det är marknad typ, men vetefan alltså.. Äckligt mycket folk, småbarn som gråter (lämna småungarna hemma!!!), luktar konstigt när lukterna från alla matställen krockar, foppatofflor överallt och nej, jag hatar nog överkalix-marknad. juste, jättemånga går runt och pratar eller bryter på finska, det borde vara förbjudet. Fyfan hur det låter... Nåja, ska gå ut från mitt ide här (mitt rum) och se vad resterande familjemedlemmar gör, hör att någon är uppe och tassar runt.

laaaater, kyzz.
eller som Paris Hilton hade sagt "TTYN". Så kallt, så bitskt.

jippi yo jippi yay




Jag körde nyss bil hem från vanessa, från kallkällan, genom stan... och vet ni, det gick utmärkt!:D Förutom kanske den mest stressade upplevelsen jag varit med om, motorstopp efter motorstopp.. men hey, i made it home!:D och fick mycket bra utlåtande från mamma & pappa, klarade t.o.m att parkera snyggt på gården denna gång. Har tydligen bara problem med det där "start i backe", även fast det inte är någon backe på våran gård. Men det rullade bakåt.. :$

well, nu började jag just att ladda hem Baksmällan :D billigare än bio, hallååååå.. men ja, ska inte skriva mer om det här. Mr.du-får-inte-ladda-ner kanske läser och blir arrggggg.


ha en uuunderbar natt, sätt bara inte på en katt.
underbara rim.

kyzz

Life is a flower

blött vått plaskigt pölar vatten, regn. ööööverallt är det regn!
öööööverallt regnar det också, såklart.

vaknade upp vid 11tiden av att det smattrade mot fönstrena och var kallt i rummet, sådär lagomt mysigt så jag låg kvar och goa med korvkudden till kl 12,30 tror jag :D hoppade sedan i kläderna och drog till stan med mamma&pappa :) tydligen så var det "shoppingväder" och det levde dom verkligen upp till. Drog först och köpte målarfärg till rummet, "antikvit". Lät så fint och elegant så jag tog det. Sedan sa pappa "dina skor ser förjäääävliga ut" så 20 minuter senare så hade jag fått ett par nya skor av herren :D wöööö, som jag behövt! och dom är snuskigt snygga, grrrr!



Drog vidare till storheden för att utforska OnOff, stötte på syrran & fredrik där snabbt, stod och tittade länge på dom och tänkte "fan va jag känner igen dom..." så ja, sen klickade det att det faktiskt var min syster och hennes pojkvän hahaha. Ut från onoff kom vi 1h senare då mamma fått köpa sig en ny mobil som hon nu sitter i köket med den och är heeeelt till sig "åååh, nya ringsignaler! wooaaah, titta...titta skärmen, va SNYGG!" ja, bra go är hon :D


Nu är det tänkt att jag ska börja måla om i rummet, kändes jobbigt.. men ja, det blir nog kul :) Ska slå på lite skaka roooompah-musik där inne så går det nog bra (Y)


later, fred ut!



ps.

jag är fast, jävla låt, varför vara så skön?



bye.

it's alright, it's OK

sådäääär, då har jag och pappa gjort vårt för idag :D tömt syrrans gamla rum, nästa iallafall.. sjuuukt med grejer (Sara, om du läser detta... kom försaaatan hem och hjälp, vi drunknar där inne!!!) :)

Hur som haver, imorgon ska vi dra och köpa färg, så då blire väl att måla tills armarna går av. Någon som vill ställa upp med ett handtag? nä, jag tänkte väl det, era snikna satans :)


Nu så står duschen och trånar efter mig, bäst jag drar dit.
Sedan så ska jag se klart på The Dukes Of Hazzard som jag näääästan såg klart inatt, men tröttheten tog över och jag kunde inte hänga med något mer. Så nu, nya tag!




moooooot duschen! ;)

+

1, 2, 3.. let's go!:D


f**k you

well hello yooou!
kom alldeles nyss in, legat ute och sovit i nån timma sådär :D både känner och ser att det har gjort sitt mot huden, blivit brun alltså.. bara brun... :) Nu börjar molnen rulla in över lilla sunderbyn så jag vetefan hur länge till det är sol, time will tell..

Sedan så äre tänkt att sofie ska komma hit efter jobbet, en annan plan är väl att det blir ikea imorgon. Ifall det är dåligt väder vill säga, vilket jag hoppas på. Orka sol när man kan fara till happis ...




OCH JUSTE, HÖRRENI! dom som följer min blogg vet att jag snackat om att tatuera mig i eviiiigeheter men har inte vetat vad.. och nu är jag typ...nästan... hundra procent säker :D den där vore ju fantastiskt fett nice!


-



jag sörjer min facebook, i really really reaaaally do :(
vem vill mig så illa.... ? hah

skaka rooompaah

Vilken taktkänsla, vilket samspel.. tobias och johanna on the danceflooooor!


http://sendables.jibjab.com/view/ZwMoSrUCxkdHwVgI


Thats it, thats all of it











+





yeah baby, nu äre bokat! ;) sthlm med sofie i 5-6 dagar lääääju bli fett!

mr.woodcock!

Varit hos blom ikväll med elli, sandra, tom och erica :) tittade på mr.woodcock som var en rätt så rolig film, bara själva namnet är ju nog anmärkningsvärt :D



Nu sitter jag bara här hemma, kollar igenom ikeas hemsida eftersom att det mest troligen blir en tripp dit i veckan med modern och fadern :D ska byta rum nu, så behöver lite nya prylar. Tänkte även fortsätta på mitt Fullfrys-maraton, men såg att jag fått hem filmen Boy A nu, så jag ska nog se den istället!:D verkade rätt bra.




well fänz, hörs senare.

Perfect gentleman

Jahapp, helgen närmar sig med stormsteg och det är ju förträääffligt nice!
Imorgon vankas det fest hos allas våran Anna i underbara och fridfulla bensbyn :D haha





Nåväl, ikväll så har bara sofie och malin varit här :D Vi tittade på beck, fixade mitt hår och sedan inte så mycket mer, men det var trevligt!:D Nu ska jag nog förtsätta att titta på uuuunderbara Fullfrys :D skrattar så jag får ont i magen!



laaaater fänzzzizar, phözzz!

Beat it



Jag kan tycka att detta var maffigt, snyggt och fett nice! :)

sommarluleå in my ass



Från botten av mitt hjärta, idag hatar jag sommarlovet. Hittills har inget blivit som jag tänkt mig och jag vill bara pissa på det. Det suger att vara en av de väldigt väääädligt få som inte jobbar, det är kasst väder och det finns helt enkelt ingenting att göra. Kvällarna går knappt att planera heller eftersom att nattbussarna har slutat gå, för ett bra tag sen, men ändå. Luleå är helt enkelt en stad man INTE ska bo i på sommaren, som man märker att vissa insett. Förutom jag, vad gör jag kvar här, det är frågan..

Ingenting blir gjort, man bara sitter och häckar och väntar på att folk ska sluta sina jobb. Och jag orkar inte vänta längre, jag är så leeeeess på att vänta, förmodligen det värsta jag vet och jag ska se till att när jag blir stor så ska jag bli så självunderhållande som möjligt (är det ett ord föresten, självunderhållande?). Iallafall, jag ska inte va så jäkla beroende av att ha med andra människor i bilden för att kunna ha roligt, gah. Visserligen är jag lättroad så skulle lätt kunna se en komedifilm nu och skratta för mig själv. Men jag hatar att sitta och skratta för mig själv, så jag hoppar över det förslaget.

Gud, negativa tjejen. Men vad gör man när man är less på det flesta och på allt runt omkring en.. Jag vet, jag behöver miljöombyte! Gjorde ett tappert försök till att få hjälp med att fixa syrrans gamla rum, jag vill nämligen byta. Men ingen stöttade riktigt mitt förslag och jag kan inte tömma och måla om det där rummet på egen hand. För det hade faktiskt varit ett utmärkt tidsfördriv på dagarna.. måla måla och sätta in mina möbler dit, men icket sa nicke.


vad ska man se fram emot då... får hoppas att stockholmstrippen med familjen blir av, att pdol blir lyckat, att LK blir lika tråkigt som varje år och att ännu en stockholmstripp med tjejerna blir lyckat. Men vi får väl se helt enkelt. Insett att det bästa är att ha en negativ inställning, för då blir man inte besviken ifall saker&ting blir piss. Utan man blir istället bara hundra gånger gladare ifall det visar sig lyckat. THATS IT FOR NOW.

i know you want me

Idag har jag och malin varit duktiga!:D dragit igång med våra morgonpromenader, vilket var riktigt skönt faktiskt! Körde lite eget när jag kom hem och efter det blev det havregrynsgröt! gud, ska jag byta livsstil eller vad är detta? Bara positivt iofs. På schemat står det nu "invänta malin" och hon lär plinga på dörren vilken sekund som helst. Sedan ska jag tvätta håret och efter det ska hon få prova "våga" det med vågtången som jag köpte igår, fett nöjd tjej. Tog mig även modet att köpa ett par ljusa, trashade jeans (Y). Me like, aaaaa lot!




Nåväl, ska gå den låååånga vägen ner till brevlådan nu. Och åhnej, nu kommer folk tro att jag bor efter en storväg, att huset ligger 1000meter upp på en kulle och att alla vi grannar har en såndär gemensam ställning för våra brevlådor nere vid vägen. Nej, så fel det blev nu.. Är man snabb så kan man faktiskt hämta posten på mindre än 30sek, så nära har jag!
 sug på den ni, by bor! ......




+
















gotta keep moving on, moving on



I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
 I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Gives you hell



Dagen igår, bigday! sista arbetsdagen och det var med nöd och näppe att det tog emot. Fast vatusan, det skrev jag ju i förra inlägget.. gud, förvirring nu. Iallafall, igår så kom Kristian alá systersbestfriend hit och gjorde ett spontanbesök här hos mig när han ändå är hemma i luleå :) pratade, käkade och sedan skjutsade han mig till kallkällan. Där mötte jag upp mrs.sexy, vasse, och mrs.naughty, sofie, vi kollade på någon bra film som var på 5an och sedan bakade vi paj :D hööh, hemmafruarna! hann även med att träffa oscar och hans friend... elis? :) var iallafall kul att träffa han, som alltid, ses för sällan tyckerrrrrr jag. Varför är det så dumt, att man träffar folk mer när det är skola än på sommarlovet när man kan träffa vem man vill och hur mycket man vill. Hur som haver, fick skjuts hem med sofie och challe vid 2 tiden och slocknade väl ganska snabbt därefter. Eller, 4 var nog klockan. Ganska snabbt därefter alltså...

Idag, vad händer idag? Ingenting än så länge. Just lindat mitt knä eftersom att jag knappt kan gå med det. Svullet och bortdomnat, INTE OKEJ!




NU: frukost, klockan 14:00 hell yeah.
SEN: planera dagen
SENARE: utföra dagens planer




we are the world



nu är sommarjobbet OVER! shit vilken lättnad, inge fler tidiga mornar eller något sådant obehagligt! Fast kan erkänna att det även var lite vemodigt, vissa av gamlingarna var så goa och man ville ju nästan inte säga hejdå till dom :) Får hoppas att dom är kvar till nästa år, för då kommer jag igen! :D wöööö. Fick även sluta direkt efter lunch, vilket var rätt skönt eftersom att det är kanonväder ute, så tänkte hoppa i bikinin nu och lägga mig här ute på altanen.

vad hände ikväll? ja, tell me!



Ömma smek och hårda nyp i stjärten / Er Johanna

oooh, soooo funny!

http://sendables.jibjab.com/view/pSNGNBGTBMUC1Own




hahahaha, har hittat världens roligaste sida på internet :D åååååh.. haha!

smooth criminal






Nu vankas det solning, guuudomligt bra väder ute!
Lökade ihjäl på jobbet, men det gjorde alla. Så därför ska jag löka vidare på altanen, för där är det bara jag. Så kan löka precis hur mycket jag vill, det är väl underbart.....

RSS 2.0