+++++





Nyklippt och härligt hår! Dock ovant då det är längesen jag hade lugg, men ska nog klara av det :D iallafall tills det kommer i stadiet då den börjar kittlas i ögona, då kommer jag bli tokig, som alltid.
Men som det är nu, så är jag nöjd.

golden pony




Jamen ja okej, har inte alls hängt med eller uppfattat att det redan skulle snurra om till sommartid? Men ah, jag klagar inte, bara ett tecken på att sommaren är nära :) Det enda jobbiga var då klockan på min arm stod på 02:52, likaså på mobilen. Men sedan då jag fick ett sms så stod det 03:52 och det gjorde det även på datorn! Blev genast lite misstänksam och kollade upp detta....


Hur som helst, kvällen hemma hos anna i bensbyn var riktigt rolig! :D danke danke tjejor! Började ju dock mindre bra då linn, den smarta jäntan, körde fel 3-4 gånger :D hahah tjejen har koll. Men det är faktiskt förvirrande att åka runt i bensbyn märkte jag, för det finns inte riktigt något kännetecken som t.ex. "jag står vid det röda huset med hästar nu", det funkar inte att säga, för sånt var det överallt, både på den högra och vänstra sidan av vägen :D

Samma visa blev det på hemvägen, james ställde upp och hämtade oss därifrån.. men då vi lämnat av blom och stina som var de sista på porsön, så körde vi vilse även där! runt runt runt, allt såg ju likadant ut... speciellt när det inte finns nå skyltar -.- Men tillslut så hittade vi ut därifrån och så fick jag skjuts hem till sunderbyn.


Och nu då, jo klockan är nästan 5 och jag funderar om man KANSKE borde sova? blir så jobbigt när man ska ställa fram klockan, för då tänker jag bara "äh, klockan är ju EGENTLIGEN 4... så kan vara uppe ett tag till" men doh, det håller inte i längden.




give into me

Var ju föresten till haparanda igår med lite tjejer från klassen!
Tittade snabbt på UF-mässan och sedan blev det ikea, skopunkten och lite annat! :) Lyckad dag ifall ni frågar mig :D



     

     


och med mig hem fick jag lite grejer också!
Ett par skor från skopunkten, två tröjor + svarta leggins från gina och sedan så blev det två armband från vasse's & hennes kompanjoners UF-företag :D


     



thats it, tjarå! :D

Lovegame






gah, så jag längtat! Äntligen ska jag få sova ut, vilket jag egentligen aldrig gör eftersom jag sitter uppe till 4-5 på morgonen så fort jag får tillfälle, och sedan stiger upp efter 8h sömn. Vilket inte räcker ifall man heter johanna hansson!


Dagens onödiga vetande:
Ankans kvackande ekar inte och ingen vet varför.

...det är ju otroligt märkligt?






Blev iallafall en svin kort dag i skolan, 40 minuter max! Började med att jag kom upp till korridorerna vid Ledarskap och alla var bara poffborta! Så jag satte mig ner och började läsa igenom lite pappren inför provet.. klockan gick... ingen kom.. tänkte att jag tagit fel på tiden, men inte det. Så när det var 5 minuter kvar tills lektionen började så bestämde jag mig för att gå ner till nk-salen där provet skulle vara.... och där sitter alla, och har fått börjat mycke tidigare! :O Så jag fick sitta där lite ensam mot slutet. Nåja, det gick rätt dåligt, men ändå rätt bra. Jag fixar det nog ....eller?

Sedan så kom coolvasse till min skola när jag var klar, för jag hatar att gå själv in till stan ;s Så vi knatade runt lite, var marknad också så det var sinnesmycket folk! Juste, gick även till LOOK och bokade klipptid tills på måndag :D Men av någon lustig anledning så ångrar jag mig alltid lite, precis efter att jag bokat. Tankar som "tänk om det blir jättefult? tänk om det blir för kort? tänk om jag ändå kan leva med den här längden på håret ett tag till?" ah, ångest. Men jag tror faktistk att det kommer bli snyggt denna gång, jag har mina planer! =D'


Nåja, nu ska jag vara duktig och kocka ihop en egen middag, eftersom att mamma är påväg till jobbet och pappa är i stockholm och jobbar. Så det blir jag, nudlar och kinapinnarna! Är faktistk sjukt duktig med pinnarna nu mera, lärt mig lite nya trix för att på lättaste sätt få maten i munnen :D hahah




Puss fänz!

dancin' with tears in my eyes


Haft en helt okej dag! orkar inte skriva något speciellt nu.
Hade sista dagen på praktiken, lite tråkigt egentligen, men nu slipper jag tidiga mornar.. välkomnar mina kära sovmornar tillbaka till liv, jag har saknat er! :D Imorgon bär det ivf av till haparanda med lite olika människor, blir UF-mässan, ikea och kanske lite shopping, vi får se vars det slutar :)


Tänkte lägga mig i sängen snart, se lite tv och bara ta det lugnt. Även fast jag inte alls är sugen på det, men får fan inte försova mig imorgon, då är det kört hörreni! hahaha. Avslutar med en soft låt, gillar inget med måns egentligen.. förutom hans utseende då. Men denna låt var YO!


Gnatt ;>



-



Jag kan inte, jag vill inte, jag hatar att pluggaaaaaaaa!!!!


11 days left

 


Gah, sitter och skriver på min önskelista för fulla muggar! Mamma ville ha en, eftersom att det tydligen är så svårt att köpa presenter till mig ;> Har dock inte kommit på allt för mycket grejer.. tycker att det är rätt svårt. Men hörlurarna där uppe på bild står väldigt högt upp på listan ivf, tror jag önskade mig dom förra året också? haha.

Hittade även ett par svinsnygga jeans också, men det är ju hopplöst att beställa jeans eftersom storlekarna varierar så sjukt! Hatar det, så just därför ska jag skita i det. Eller... kanske önska sig pengar till dom, sedan leta ifall de finns i luleå? aaah smart du är johanna!

  



Anyway.. orkar nog inte skriva nå mer på denna önskelista nu, ska sova på saken! Tänkte istället hoppa in i duschen nu, kanske stå där nån timma och drömma om Dr.shepherd? åååh.. seriöst.. läkare är sexiga.

Hur som helst, efter duschen ska jag fixa fruktsallad och sedan se på film! phözzz fänz





Ps. det här vill jag ju också haaaaa!




  

whatever you like



Gaaah, sitter och poppar världens bästa låtar! Ne-yo - Part of the list ♥! gaaah bby, i cant find wordsssss. Vad har då jag gjort hela dagen? Det är ju en karamell som man kan suga på... Nämen, vaknade redan vid 8 tiden, 8 TIDEN!? även fast jag somnade först vid kl3-4 tror jag. Iallafall, gick ut på en långprommis med mamma vid 1 tiden och kan lova att den var väldigt uppskattad :) och tack mamma, för att du är världens bästa mamma. Säger det allt för sällan. haha komiskt att jag då säger det här, där hon verkligen inte läser det.. aja.

Resten av eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt, fick mig en powernap också. Myste ner mig med täcket i sängen och då var det omöjligt att hålla ögona öppna.

Och nu då? Jo, ska åka med mami&papi till ica maxi, de skulle handla så tänkte åka med.. Allt för att jag inte pallar va ensam hemma, hatar det sjukt mycket nu mera. Sedan så ska jag köpa gotta till ikväll, det vankas BECK!



Puss och ömma smek längst din silkeslena ryggrad.
LÄT LÄSKIGT.


Let it rock




NU: städa som fan, städa städa städa
SEN: dusch
SENARE: ut &käka med familjen

Gud pissar på mig, rakt i ansiktet!

Jag blir sinnestokig! jag hatar att plugga, jag kan inte plugga, allt går skiiiiiit! Sitter här och vill börja gråta som en bäbis för att jag är så less.. Klarar inte stress typ.

Försöker komma på nå instuderingsfrågor från min redovisning i måndags, dom ska vara inne imorgon. + att jag försöker skriva klart en inlämning som ska in också PLUS att jag pluggar till provet som är imorgon. Och det går åt helvete för jag har inte anteckningar från vissa lektioner och ingen annan heller tydligen som kan dela med sig. Gaaaaah, blir tokig!

Nä nu ska jag lugna ner mig.. typ äta ett äpple och tänka på annat för stunden. Som alla vet, eller de som känner mig, så är jag beroende av äpplen, dom är lugnande! hahah störd, ja.




another you




Jag blir visst aldrig kvitt detta NK pluggande.. Kom på att jag har prov på fredag, det gamla provet som alla redan gjort? Gah, att jag alltid ska vara så seg. Hur som helst så är det lite klurigt då jag inte har anteckningar från allas redovisningar.. men med hjälp av wikipedia och andra skitsidor så verkar det lösa sig! :)
Fick lite panik just och började inbilla mig att det är fredag imorgon, men puuh.. i övermorgon ju! Alltså har jag hela morgonkvällen + lite natt att plugga :) Skönt att jag får sovmorgon till 11 också, kanskeeee man får gjort något då med. Men tvivlar på det eftersom att det brukar bli nog stressigt på "morgonen" då jag börjar kl 12 :D


Nåja, ska peppa mig själv och en annan filur till att plugga nu.. om det lyckas får vi se! Sedan blir det iaf hallonsoppa + Californication!
Puss fänzzzz

+





+






Seriöst, om ni läste förra inlägget där jag nämde lite svammel om träning. Så kan jag fortsätta med att säga att; Skulle jag sträva efter en annan kropp, så vore det denna! AH MAH GAD! Nu är det säkert någon som tänker "är hon dum som påstår att hon är perfekt? dah, ingen är perfekt" Men kiss my ass, hon är kanske inte perfekt men hon är grymt nära däran! :D


Tack för mig.
Jag har börjat blogga som ett psyk, förlåt.
Jag har tydligen mycket att säga, sedan om det är något viktigt.. hm, nej.

PHÖZZ FÄNZ!

Never say never



Har nu (för ca 1timme sedan) kommit hem från veckans första praktikdag :) Och ja, idag fick vi tillbringa hela dagen inne på lagret.. Fixade och donade, men tiden gick iallafall fort så jag klagar inte! Sedan så var våra pauser på sparkcyklarna sjukt uppskattade, slippa luften som är inne på lagret och allt bärande :D Börjar faktistk gilla denna praktik mer och mer, inte för att den är speciellt gynnande för min "ledarskapsträning", men det är okej!

Resten av dagen ser ut så att jag ska plugga lite NK och sedan får jag se, försöka övertala pappsen att ta mig till hans jobb. Är nämligen sugen på att träna lite. Och fy vad jag hatar när folk skriver så egentligen "åh gud vad ett träningspass skulle sitta fint nu, röra på kropp och muskler är det bästa jag vet!" Fu.

Det är fan inte så roligt jämt, det måste ni hålla med om, det kan bara inte va så!. Just därför tränar jag, ungefär aldrig. Men någongång ska man väl ta tag i detta.. Jag och vasse var ju på G i fredags så? Nog för att det tog emot som fan, men det kändes skönt efteråt.. Den känslan jag kommer jobba för, inte för att säga "oh yes, vilken skillnad jag ser på min kropp!"  Eller där ljög jag, om det inte vore för den tanken så skulle jag ju inte träna, eller hur? Blööö..



Nu ska jag fixa middag. Palt? ja, inte för avancerat. Man skall göra det lätt för sig.

Ömma smek och famntag /Kossa mu


have you ever..




- Jag kan säga att just nu skulle jag behöva en famn.
En famn som håller lika hårt om mig, som jag runt den.


Jag vill det här, jag vill försöka och ge det en chans
Jag ska därför göra allt som står i min makt för att det ska ske.
Bara du hjälper mig på traven?
För om inte, så kommer vi aldrig få veta vad vi missar?


make it mine


Hörreni kompisar, idag är det 18 dagar till 18 år! :D
Det är ju djuriskt nice, även krämigt bra anledning till att få fira något på en måndag :D jippi. Tänkte börja mitt firande med en lite powernap, sedan ska jag nog... se vänner! fan va fett med party.


BFN!

part of the list


gokväll, goafton, gonatt kanske?
klockan är åthelvete för mycket, om ungefär 6h ska jag stå längst fram i nk-salen och snacka på om mitt jävla ämne. Åhhh, är ialllafall typ klar nu.. ska bara läsa igenom allt då jag lägger mig, om en liten stund :) Sitter och babblar med vasse & stefan på msn, dom verkar vara de enda som är tappra o är vaken :D credzzzz till er <3 haha Hungrig börjar jag bli med, blev aldrig någon middag direkt.. så ja, eller ska man vänta till frukosten? Hm, får se.. ett äpple ska allt ner!

Bara för att...

Kan ju bara meddela att mitt pluggande går sämst och jag kommer ingen vart. Jävligt lyckat. Var nyss till pappas jobb och skrev ut massa OHbilder, såklart blev det även lite krångel där då OHpappret började smälta i kopiatorn hahah.. men det löste vi och vipps så hade jag fixat allt. Så nu ska jag bara lära mig all fakta som jag ska snacka om, brukar vara den jobbigare delen.. Att proppa in massa fakta i mitt huvud som redan är så fullt av massa gorm :D

 

 




Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Utmana därefter 3 personer. Lycka till!



1. Vad heter du?: Johanna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Järn

3. Flicknamn: Janet

4. Pojknamn: Jerry

5. Yrke: Jägare

6. Färg: jusrosa hahaha

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Jambalaya (Y)

9. Sak i badrummet: Jävlabadkar

10. Plats/stad: Jönköping

11. En orsak att vara sen: Jag dog

12. Något man skriker: Jävlar enamma!!

13. Film: Jalla Jalla!

14. Något man dricker: Jägermeister

15. Band: Jonas Brothers

17. Gatunamn: Johanneshöjden

18. Bil: Jaguar

19. Sång: "Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din" Håkan h ^,

20. Ordspråk: Jäveln hade inte alla indianer i kanoten! :D


i'm ok






Som ni ser så är det detta min dag kommer att bestå utav, Människans fysiologi! YAY!
För att vara mer exakt så är det p.g.a att jag ska hålla i en NK lektion imorgon, om något så intressant som LUKT OCH SMAK.. well, vi får väl se hur mycket det finns att säga om detta. Känns rätt meningslöst egentligen, då alla andra stått o redovisat om hjärta, lungor, muskler och sådant viktigt. Men samtidigt så är ju lukt och smak lite mer spännande, eller alltså, man kan göra roligare grejer utav redovisningen! :D möööhöö.. ska koka ihop nå jävligt, så klassen, var beredda! 08:15 i nksalen kommer det hända jävla grejer alltså...   kanske inte.

Hur som helst så har jag nu i 2h bara suttit o tittat på boken, känner att jag borde komma igång.. Men det tar emot! som alltid! Har även hunnit somna med böckerna en gång, bra jobbat johanna..






Later fänz!
Ömma smek /Er lejonhona

you found me



Jeeeha, idag blir det fest hos våran kära Elli eftersom hon fyllt "vuxen" nu :D Än en gång GRATTIS till dig stumpan! Ska börja rulla hemifrån vid halv 4 tiden, sen möta upp syster i stan och därefter knata bort till ellis place! yay, party like a rockstar ryktas det om, och det gillar vi!



Vad mer har jag att skriva.. hmmm.. mja, känns som att jag inte sovit något inatt, är helt lost i huvudet! Dels för att jag låg och vred på mig hela natten, sen så var ju en viss gogubbe väääldigt glad i huvudet så telefonen gick på högvarv mellan kl 3-5 inatt haha :D Fan så jag garvade, även fast jag fattade hälften. Uppfattade att det var fylla&fight och dels fight om vem som skulle snacka med "gumman miiiiiiiiin" hahahah. Kände mig som en trasdocka som for från ena örat till andra örat där borta ^^ Så ja, sen där vid 6 tiden så kunde jag stänga ögona och somna lugnt ^,

Planerna här näst är att ta en dusch och sedan börja fixa mig, brukar ju ta sin lilla tid. Och som vanligt är problemet, vad fan ska jag ha på mig? Hatar den frågan, för egentligen spelar det ju inte såndär WOW STOR ROLL, för inte fan tänker jag på vad andra har för kläder? Fast, jag är kanske inte som andra, så de kanske tänker jättemycket på det. Så ja, det är väl bäst att jag börjar spåna efter idéer redan nu.






You're on my heart just like a tattoo



Nu är det bestämt, min topp3 på alternativ till tatuering,
utan imbördes ordning! ^,
(lär säkerligen komma till ännu fler p.g.a min beslutsångest haha)




1.
Så länge jag lever, hoppas jag



2.
Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död



3.
JH, initialerna

Fast den måste då vara lite tunnare,
vill inte ha nån tjock jäkel :D

fridaynight

Det är fredagskväll och jag sitter hemma. Kanske första gången på väldigt väldigt länge som jag uppskattar det också, även fast jag höll på att gå i tusen bitar av tristess för bara en liten stund sedan!

Men mina kommande planer ser ut som följande:
→ En bra film
antingen Yes Man eller The Curious Case Of Benjamin Button eller se klart SexDrive

→ POPCORN!





   

stop this world

Dagens onödiga vetande:
Drottning Silvia var tre år när hon kom till Brasilien första gången.

som sagt, det heter inte "dagens onödiga vetande" för ingenting...



 Hej kära medborgare, svenska folket, mitt rike.
haha, blev inne i kungligheten där.. men nah, håller nog inte i längden.
För jag är varken kung, drottning eller något där intill. Eller, pappa brukade kalla mig & syster för prinsessor när vi var små? Så ja, fuck u vickan och madde! Johanna och systersara som är prinsessor här, där, överallt!


Idag var det iallafall sista dagen på praktiken, för den här veckan.
Och denna dag var faktiskt riktigt okej! Fick fixa klart bland allt lego, kändes som att det aldrig skulle ta slut, så tur att jag fick hjälp av sara på slutet ^, Och efter lunch så hängde jag vid barbie hyllorna, rättare sagt BRATZ hyllorna haha :D Hängde upp massa bratz-skyltar och rosa stjärnor i taket, hua jag och min skräck för stegar.. men klarade det! :D 10p till mig! Sen fick vi sätta ihop en såndär "demo" som det kallas. Ni vet där man får sätta ihop massa dockor i en liten "glas-skyltfönster-låda-mitt-i hyllan" :D ja, jag förstår vad jag menar iallafall, en annan sak om ni gör det eller inte. Rätt kul var det iallafall :)



För stunden gör jag INGENTING, ska ta o fixa nå middag tror jag, här i min ensamhet. Stackars mig. Sedan så måste jag fanimej plugga, jag är så jävla lost när det gäller skolan så jag vet inte vaaaad. På tal om skola så har jag det imorgon, en lektion och den börjar halv 2. Det gillar jag, enbart för att jag kan vara vaken i en evighet ikväll då :)










Later fänz! :o

oh, well then...


Vad har du på dig idag:
mörkgråa jeans och toys'r'us tröjan ^,
Vad använder du just nu för skor: vita sneakers, eller dom är inte speciellt vita längre..
Favoritfärg på kläder: svart, grå, grön, vit.. blö, allt!

Senaste person som sov i din säng: förutom jag, så stefan :)
Du pratade med: mamma som nyss kom in i mitt rum
Du delade en drink med: hm, dont know
Du gick på bio med: fan, minns inte det
Du gick på stan med: vasse och sofie igår
Skällde på dig: mamma typ
Senaste Låt du hörde: outlandish - aicha  haha, bra ju!
Film du såg: Slumdog Millionaire
Mat du åt: godis, hih bus
Kram: stefan typ
Puss: steffeee
Fest: vasses 18års
Känslan: just nu? virrig och kramsjuk
Ilska: när jag vaknade imorse
Resa: kramfors
Glädje: förra veckan, hela förra veckan... :$
Dröm: kommer eeeej ihåg
Boken du läste: läser aldrig
Personen du träffade: syrran
Personen du pratade i telefon med: syrran där med
Personen du fick sms av: stefan
Gången du var utomhus: för 2h sen ungefär
Gången du sov: inatt?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: well, vi ska göra det NU
Saken du köpte: cola

 Namn: Johanna
 Ålder: snart 18!!!
Smeknamn: jozzi
Syskon: storasyster sara
Sysselsättning: men sämst fråga
Bra egenskaper: rätt många! :D
Dåliga egenskaper: stressad
Linje/klass: Led2B
Hårfärg: ljusbrunt typ
Ögonfärg: brungröna
Skostorlek: 39-40

pretty boy





Jahapp, då var det dags för praktik och vad tycker vi om det?
Det får bära eller brista, kan ju bli bra :)

Ett stycke ring, tack!



gaaaah, skall ha, skall äga!
fast i silver och såklart så ska det stå JOHANNA.
För jag heter ju inte Lauren. Som ni vet, kanske?

Fast grejen är den att jag kan ju inte ha mitt namn både på halsbandet som jag redan äger och sen även på en ring? Då kommer ju alla tro att jag är svin nöjd över mitt namn och tycka att jag är lite väck i huvudet. Och ja, jag är väl nöjd över mitt namn och lite väck är jag väl också. Men ja, ni förstår vinken. Får bli varannan dag! Men som sagt, först ska jag hitta dig, ringen! Känner mig lite som i "The Lord of the Ring", på jakt efter en ring... ah okej, tyckte bara det lät roligt i mitt huvud. Som sagt, LITE väck.

puss fänz!
p.s. säg till om ni finner någon cool shop att fixa ringen ifrån! Jag har funnit en sida, men där kostar den 3694734 kronor och så vet man inte storleken, svårt där liksom...

Detta får iallafall hamna på önskelistan till min födelsedag, 
= för över ringjakten på mami&papi istället! perfekt!

-



aaalåj!
Jag lever, tro det eller ej, men det gör jag :D och det är vi väl glada för? ja klart vi är, iallafall jag. Har inte blivit av att skriva något under lovet, har väl haft annat för mig helt enkelt! :)

Lovet i sig har varit helt underbart! Det började förra fredagen med fest hos vasse som fyllt 18, sedan så bar det vidare mot Blom och även där var det riktigt trevlig! :D Mer av den kvällen behöver jag nog inte nämna, det var rätt tört haha ;>

Och i måndags så kom stefan hit, hihihi.. blev lite paff när killen hittade hela vägen hit på egen hand, blev smått förvånad när han ringer o säger "gumman gå och öppna dörren", jaha tänkte jag.. inte såg jag honom? "men öppna dörren helt då trögfan!" och vipps, där stod han med bilen nere vid vägen!:D iiih, lycka :$ Så ungefär hela veckan var vi här, hann med att dra lite poker hos malin, bowla med vasse&gnu och massa mys! Sedan på fredagen bestämde vi oss för att bila ner till kramfors igen, så sagt och gjort så var vi ute på vägarna.. gick rätt fort tyckte jag, men inte han. Kanske för att jag sov till&från hela tiden, vilket vore rätt omöjligt för hans del som satt bakom ratten. Men i framtiden så kommer säkert bilarna klara av att köra av sig själva, vore rätt praktiskt! Väl framme i kramfors så käkade vi, sen for vi och brummade skoter med nicke hela kvällen och det  var ju sjukt roligt :D Är ju inte allt för ofta som jag åker det, trots att jag är "lapp" ^^

På lördagen vaknade vi till liv vid 2 snåret tror jag och drog då direkt till sundsvall för att kolla fotboll :) Blev även att han spelade nån match, så var rätt kul att få se det lilla livet yra runt på plan:D möhöh. Därifrån kom vi först vid 11-12 tiden på kvällen så då la vi oss o kollade ufc, vilket jag börjat gilla nu! Så fort det är "slå-ihjäl-varann-sporter" på tv så blir jag bänkad där o glor :D

well well.. igår, söndag, så skjutsade stefan mig till övik där jag sedan tog bussen hem ;<
och bussen var väl inte i det bästa skicket eftersom att den totalpajjade mitt ute i ingenstans mellan umeå och skellefteå! så blev en aning försenat, fick vänta på en ny buss i ungefär 40 min. Men ah, hem kom jag iallafall ...och det sög hårt, HÅRT!




hurtful






Jaha, då har veckans segaste dag anlänt. Fast samtidigt så brukar jag säga "när det är lov, är det lördag hela veckan" men på något underligt sätt så är en söndag, alltid en söndag, oavsett om det är lov eller inte.  Och som på alla de övriga söndagarna som passerat, så har jag gjort absolut ingenting idag.

Planerna för de övriga timmarna som denna dag kommer bjuda på, ska jag spendera hos malin! Ska bara koka ihop någon middag åt mig själv, sedan traska bort till henne :) Så det lär bli trevligt! Skulle försöka leta fram någon film åt oss två också, ska styra nå popcorn att ta med också, eftersom att jag suktat efter poppisar hela dagen.



Nåja, nu hör jag att mami&papi kommer genom dörren, så det kanske är dinnnnertime?
Puss fänz


it's a big girl world now
full of big girl things
..and everyday i wish i was small
!



RSS 2.0