-

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT LESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!



i melt with you

Tittade nyss på idol och jag vill nog slå ihjäl varenda liten själ i det programmet..
Jihde ska få sitt, andreas också, lailas sura ansikte och.... DOM SOM FÖRSTÖR ALLA BRA LÅTAR! VAD HÅLLER NI PÅ MED, NI KAN INTE MENA ATT NI ÄR BRAAAAA?!?! åååh, död.. Den enda som var bra var Erik, och han är den enda som någonsin är bra.

EEEHHH

var föresten med mamma viola på storheden ikväll, fick mig två armband och imorgon ska vi hämta min nya jacka. Mysigt gosig var den! mm-m-mmmm! Kan det inte bli vinter nu? :)


Snart är det jul igen

Ska man göra idag då? tell me, teeeell me whattodo.

Längta till julafton, bara 85 dagar kvar? kanske vore nått..

Jul hos Hanssons 2008, jättevärt att titta på nu.
och nu började jag faktiskt att längta, iallafall efter julkalendern!




Free fallin'

 

Ledig idag, har inte haft något att göra, det har varit ganska tråkigt och nu börjar jag lessna. Tänkte slänga mig på bussen till stan och knata ner till Norra Hamn, till PO's trafikskola, för att plugga lite teori. Känner mig lite flitig då iallafall :) Har teorilektion sen kl 5 och efter den... ja vad händer efter den? anar att varenda liten själ där ute ska kolla fotboll och sånt tjofs, för det äre ju tydligen varje tisdag? så jag tänkte fara och besöka vanessa då eftersom att jag imorgon är, precis som idag, ledig. Jomen, jag gillar att gå i 3an.. :)


Wow, you weren't kidding it really DOES look like a giant penis.

ojoj, kallt äre... Mmmm, nästan så att man har lust att dra på sig vinterjackan, ÄVEN fast jag är inomhus! :O Vet inte hur bra det är... men ja, man bor ju trots allt i Luleå.

Jag just nu, i form av en 2årig(?) pojke med liten penis och frusen kropp.
Vill bara kura ihop sig och hoppa in i en varm morgonrock.. ja något sådant.


Jag i somras, nog saknar man värmen? ja ojoj..



Hur som haver, hade iallafall en slö dag i skolan och fördrev lite tid på PO's och pluggade teori och DAMN.. IM GOOD! det går framåt, ja det går framåt.. :) Satt där med sofie till ungefär... klockan 6 och då bestämde vi oss för att "Varför inte käka lite kina till middag?" Så 30 minuter senare satt vi på Waldorf och tyckte att vi var mysiga samtidigt som vi kände att "Yeah, detta är vardagslyx, not bad... not at all!!"

nä vet ni, mina fingrar klarar knappt av att skriva på detta tangentbord längre, som för övrigt är svart, ifall någon kände att det fanns något värde i att veta det. Ska hoppa in i duschen NU och stå där LÄNGE med VÄLDIGT varmt vatten, lääääju bli skönt.

och nu googlade jag på en bild "DUSCHA" för att kanske hitta någon att lägga upp.. och vet ni vad jag hittade?!

SER NI VAD JAG SER?!?!?! TITTA NOGA!!

hahahahhaha, uuh..



my stomach was like "Hey bro, I don't know what you're eating cause I don't have any eyes but it's basically awesome so keep sending it down Gullet Alley."




eeeeh...hello there!
Den här helgen har varit bra, finns inget att direkt klaga över.
För det vore ju synd att klaga, liksom leta fel, när det inte finns några.

Igår kom linn och hämtade upp mig, vi åkte förbi Ica Maxi på storheden och inhandlade lite förtjockningsmedel (godis) som vi glatt slängde i oss hemma hos henne samtidigt som vi pratade om livet stora bekymmer och tittade på Two and a half men! :) Drog sedan iväg till vanessa och hälsade på henne, sedan vidare till bergnäset för att hämta upp några herrar som mest troligen drog upp alkoholhalten i den lilla luft som fanns inne i bilen, men det var trevligt det. Blev sen avsläppt hos vanessa igen, satt och gjorde "handdanser" i webcam så som; Dykaren, Tryckaren, Den Blyga Kyssen mfl. Och kvällen slutade hemma hos en lagomt överförfriskad Tobias Wallin som kvällen till ära var en Raggare. Backslick och skinnväst var bara förnamnet!


Kvällen är nu här och jag borde lägga mig i sängen och sova, eftersom jag känner hur ögona börjar ge vika. Längesen jag varit såhär trött, hela dagen!

och hörreni, seeeer ni... ja jag bara undrar, seeeer ni hur lockande min säng ser ut? Jo, tänk för att det gör man! Speciellt då korvkudden ligger där och bara väntar på att jag ska krypa ner under täcket :) Försten dit vinner, yeah!!!! okej, kul tävling... bara jag här inne, ingen skulle ha någon chans, jag är en given vinnare. How sad.

 

Goodnight .....and keep your butthole tight!


Kids, I'm going to tell you an incredible story, the story of how I met your mother.

ååååååh va seg jag är! siiiiiirap!

nu måste måste måste jag hoppa in i duschen, fast det har jag sagt i 2 timmar nu! (A)
ikväll kommer linn och hämtar upp mig, ska fara och köpa nå gotta och sedan fara hem till henne. Så det ser ut att bli en liten myskväll med damen där, meeen.. med oss två så vet man aldrig. Aldrig. Kan sluta precis hur som helst :D


Så, nu ska jag se klart på det sista How I Met Your Mother avsnittet från första säsongen sen hoppa in i duschen. Och det är faktiskt rätt roligt att duscha nu, för när man står där inne så ser det ut som att vi inte har något duschdörrar, utan att man står mitt i rummet. Känns ganska befriande och det känns som att detta var ganska onödig faktia..


So what was it, a cockroach or a mouse?           It was a cockamouse!

Blev en lustig kväll igår. Firade Jessica på björksgatan först, det var ståhej och skumpa. Sedan for vi in på stan för att pröva på lyckan på Cleo.. men för i helvette, är cleo SÅ speciellt?! folk stod som idioter i över 30 meters kö och bokstavligen mosade varandra, efter x antal stämplingar och 1h köande så bestämde vi oss för att gå till...Anatolia.. dög :)

 

Efter en och annan cider så begav vi oss ut på gatorna, vandring genom stan slutade med att jag, malin, vanessa och hennes man, Anton, hamnade på max. Intog en snabb föda och sedan så begav vi oss åt olika håll. Kirunabon jens fick min mobil att ringa non-stop så vi besökte dom en sväng i deras lägenhet, vi hittade en rosa dildo, en strap-on och jag kände direkt.... "vad gör vi här?" haha, meeen det var trevlig och vi hann med en sväng på Heroes också. Där blev det fishshot och en efterhängsen 50+are, men inte fyskam inte!

 

Tog 03:10 bussen hem, var hemma först vid 4, busschaffisen var sur för att alla levde om efter att han "haft en helt uuunderbar natt och körning, och ville därför ha sista turen det också." Men hur underbar natt kan man ha där framme vid spakar och rattar. Fast ja, stora rattar lär han väl inte säga nej till.

 

Väl hemma, bäddade ner mig i sängen, såg How I Met Your Mother och hela världen snurrade. Men inte värre än för P.Westin iallafall, från vad jag kunde avtyda från hans sammanlagt 12 samtal, var av 9 var närmare kl05:00 imorse... Jag säger såhär: Peter, de sista gångerna bröts det INTE pga. att det var dålig mottagning på båten som du var på.. :D ha!

 

Godkänd kväll, inte mer än så.
nu ska jag lägga mig på sängen och vila mina fötter, snart drar det igång igen.

 


+

i think this is bullshit

 

ha-ha-ha.... :D


Ja, jag vill gympa mer!

NÄMEN HEEEEEEJ!

varit en helt okej dag faktiskt, alldeles lagomt jäktig och inte alls farligt händelserik! :)
Spenderade några timmar i skolan, hade sofie som sällskap halva tiden och alla lärare tittade så förvånat på henne och frågade "jaha, och vad är du för någon tjej då?" och då var jag snabb att säga "DU, DET ÄR MIN KOMPIS!!". Vi hade det iallafall ganska trevligt :)

 

Mötte upp vanessa på stan senare, hon hade blod i ögat. TRUE BLOOD!
Såg först lite läskigt ut, men sen tänkte jag "fan va hård hon ser ut!!" och direkt blev hon lite som en förebild för mig! :) Kunde se framför mig hur hon under gårdagen varit med om en tuff boxningsmatch som kostade henne ett blodigt öga, men vad gör man inte för att vinna.

 

Hittade även ett par heels på stan och oooj vad dom ska bli mina imorgon!
11cm klack och jag kan nääästan röra himlen! :)

 

Nu ska jag uggla vidare och se på film, sounds good!
och imorgon äre dags för cleo, vilket alla vet vid det här laget, för alla ska dit.

 

Titta, jag ser ut som en djävul, ha.. vilket sammanträffande!

 

 

 


o-m-g!

 

Hade för en liten stund sedan ett rätt så roligt telefonsamtal med sofie :)

Sofie -"Heej, vad gör du?"
Jag -"aaalåh, lallar på här hemma.. dudå?"
Sofie -"okej, jag är vid universitetet och så.. MEN DU! KAN DU GÅ IN OCH KOLLA MIN FARMVILLE?!"
Jag -"hmm jovisst då"
Sofie -"bra! har mina plantor ruttnat?!?!? ååååh.. du får nästan logga in på min och fixa växterna!"
Jag -"nja dom ser fina ut, dom är snart klara tror jag.."
Sofie -"DÅ MÅSTE JAG SKYNDA MIG ATT CYKLA HEM OCH SKÖRDA!! VI HÖRS SEN PÅ FACEBOOK!"
Jag -"hahahahahah, du det gör vi!"

fick nästan lägga mig ner på golvet av skratt efter det där, lät så förbannat fult! :D

 

 

Herregud... ja jag säger bara, HERREGUD! detta bådar inte gott :O
FACEBOOK TAR ÖVER VÅRA LIV!!


LEGENDARISKT

ledig idag, men vad ska man göra?
whattodo, whattodooooo?!


okej, tog 30 minuter att slutföra detta inlägg.
och det är inte ens slut, och jag har bara skrivit 4 rader
...nu 5 stycken.


Kanske man ska hoppa i nå kläder, kanske man ska bege sig ut, kanske
man ska ta tag i sitt liv och göra något utav det?

citerar johan -"Johanna Hansson, sveriges lataste kvinna, det hon gör bäst är ingenting, när hon väl gör någonting så önskar alla att hon inte gjorde nånting."

Så jag kanske inte ska göra så mycket trots allt, ska nog bara sitta här och se fin ut.
om ens det! ha!


jag vet, ska poppa vidare med min playlist på spotify!
http://open.spotify.com/user/hanssonjohanna/playlist/6r7m2pXsH0Qi7Np440r4Ma
GÖR DET DU OCKSÅ, REDAN IDAG!!


Smurfen är min vän

Idag var första gången som jag INTE höll på att somna på teorilektionen!
Denna gång satt jag och lyssnade så noga, så noga. Jag och sofie hade även lite roligt där längst bak i salen, hur kunde min mage kurra så högt, så högt att det lät som att väggarna var påväg att brytas itur och varför, jag undrar bara varför, visade du inte brösten åt teoriläraren?! sofie!? hahah!

 

Gick hem i regnet från bussen, hamnade framför idol och här sitter jag nu. Har hela kvällen framför mig känns det som, eftersom att jag är ledig imorgon!

Verkar luta åt att styra ihop nå kvällsfika och sen glo på någon film, kan dock inte välja vilken...åååh...vilka stora problem man har...

 

 

Mitt högra ben, den 22 september.
Säg hej till benet, jo säg hej nu...

Randig socka dagen till ära, mmmm, fint ska det va!

 

 

 

ps. helt legendariskt tråkigt inlägg, jag ber om ursäkt.
återkommer senare då jag är övertrött, då blir allting alltid roligare.


You're everything I need and more

Beyoncé sjunger för en en liten tjej som har leukemi, om man inte blir rörd så undrar jag: HUR FAN ÄRE STÄLLT?! Nä men okej, jag såg den först utan att veta att lilltjejen var sjuk...så då var det inte något speciellt, men sen fick jag tårar i ögonen då jag läste texten till klippet och fick luta mig bakåt, skaka på huvudet och blinka 5442 gånger för att tårarna som bildat någonslags dimmglas framför ögona skulle fara bort :D

jag klarar inte av att se småbarn gråta, inte ens små nyfödda!
JAHA NU KOM VI IN PÅ NYFÖDDA UNGAR IGEN, NÅ VAR DET VÄL...!


ISCHLO BISCHLO!

well hello hellooo there!

Här sitter jag och försöker verka intressant, försöka kan man ju alltid, som sagt.
Har nyss slängt i mig lite mat efter att magen började skrika som ett nyfött barn (och ja, den skrek som ett nyfött barn!) Men kan INTE säga att jag känner mig som nyfödd nu bara för att jag ätit, för som sagt så tror jag inte att ett barn känner sig proppmätt då det är nyfött.

KAN JAG BARA SLÄPPA DETTA MED NYFÖDDA BARN?!


Har hur som helst spenderat dagen i herr wallins lya, eller... dagen, natten, gårdagen, om man nu vill vara EXAKT! :) Måste bara säga åt alla som inte har sett Kenny Starfighter, att.... GÖR DET! gode skön film, gode skön, ohja!

-"WOLLI BOLLI, KENNY STARFIGHTER HÄR! ISCHLO BISCHLO, VA SARU!?"

haaaaaaa! måste nästan tanka den och kolla igen.



och en fråga...bara en.. hur kan man börja sakna denna herr wallin efter att ha farit därifrån för ca 2h sedan? mja, han är väl helt enkelt för bra? jag skulle tippa på det! :$



Ikväll blir det...
- dusch
- plugg
- SHWF
- och såklart.. ROAST PÅ BERNTS!

juste fan fan fan fan fan!
ska ju ha pluggat på "säkerhetskontrollen" på bilen tills imorgon, ska ha nå slags "prov" på teorilektionen imorgon. Och nu fick jag ont i magen då jag tänkte på ordet "teorilektion"... måste börja dricka energidryck eller liknande före, för VARJE GÅNG sitter jag där och håller på att somna. Är det för att rummet är litet, han är jobbig att lyssna på eller vad är problemet? Jag sitter ju ändå där och dricker kaffe, känner mig lite vuxen och får bilder i huvudet om hur fräckt det kommer kännas att få körkort, vilket borde göra mig mer motiverad?
Men det hjälps inte...INTE!


nu ringer mamma och frågar om vilken yoghurt jag ska ha från affären
-"men vanilj!"
-"naturell, lätt, ekologisk, vanlig... ?"
-"lätt!"
-"lätt saru?"
-"LÄTT!"
-"okej....så lätt ska du ha?"
-"LÄTT VARE, JAJEMEN!"

jaaa, lätt lätt lätt lätt! rätt roligt ord att uttala.. L-Ä-T-T! prova!

No one knows who you are

Jag har alltid undrat över detta, då man säger -"åh jag känner mig som nyfödd", efter att man t.ex. duschat. Men frågan är, hur många minns hur det känns att vara nyfödd? Det ser ju mer ut att vara en traumatisk upplevelse för det lilla barnet, inte som något underbart och typ...befriande? Dom är ju livrädda och skriker som galningar för att dom är helt förvirrade, och inte känner jag mig så efter en dusch? Varför jag kom och tänka på detta var för att jag själv, senast imorse då jag vaknade sa -"åh, jag känner mig som nyfödd!". Helt utan att tänka efter.

Nog är det en viss skillnad på de här känslorna, OHJA!



Hur som haver, söndag idag och jag hatar idag. Vad skall man göra och vad skall man inte göra? Ja, brukar ju resultera i att jag inte gör någonting, brukar helt enkelt bli bäst så :) Eller jag veeeet, måste ju se True Blood... missat massa ju! dåligt av mig, pisk skulle jag ha! PISKA MIG!

Trevlig söndag, trevligt veckoslut
/ Er upptriggade lejonhona!

enjoy the silence

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, finns inte så mycket att berätta.


ska lägga mig och se på "How I Met Your Mother" nu.
godkväll


och tack för sällskapet ikväll sofie, puss.

birthdaygirl!

nu taggar vi igång, du ska firas som aaaaaldrig förr!!!:D


EEEY MACARENA!

godkväll dagboken, godkväll min helt oprivata dagbok.


duschade på pappas jobb ikväll igen
men denna gång var det ingen kvinna i fönstret, så jag dog inte.

smekte svenskaprovet idag
och egentligen så hatar jag att säga att jag "smekte" något.
Även fast det låter lite mysigt på något vis ;)

och så har jag ett nytt påhitt på G...
jag ska flytta till sundsvall?! what?!
ja, efter studenten tänkte jag!
helt flippat, vrickat och oklokt.
Men jag kommer nog klara mig fint där...
eeeeehhh...


Nu ska jag lägga mig på sängen och plugga lite tills
two and a half men börjar! :)




ps.
morgondagen kommer att bli bra
våran älskade Blom fyller år, det ska firas med dunder och brak
på berget, porsöberget.



POZZZPOZZZ


JAHA, DET VAR DÅ MER ÄN VAD JAG VISSTE!


bombs are made to kill people

hej, hej, hemskt mycket hej!

har inte mycket att säga, har inte så mycket att tycka till om heller.
Möjligtvis att det går liiiite segt med pluggandet inför svenskaprovet imorgon, men så svårt kan det väl inte vara? Man tänker att "ja, svenska BORDE jag ju faktiskt ha ett viss grepp om...", eftersom att ja...jag är ju faktiskt svensk!


ikväll har även varit på pappas jobb och duschat, eftersom att vi inte har någon dusch. Nepp, vi tycker att det är onödigt att ha en dusch. REDAN NU hann säkert någon tänka "fan va snuskiga, ofta hon är seriös?!" och nej, det var jag inte och jag tror inte heller att någon tog det seriöst. Men däremot så var jag faktiskt på pappas jobb, och duschade. Satte mig sen och tittade på idol, i väntan på att pappa skulle duscha klart. Då, då mitt i allt får jag världens chock... EN KVINNA STÅR OCH GLOR PÅ MIG I FÖNSTRET! Tror aldrig att mitt hjärta har slått så fort, förutom då man var 10 år och fick sin första puss. Och tror inte heller att jag sprungit så fort upp till övervåningen på pappas jobb, och inte heller sagt "fyfan va läskigt!!" så många gånger som jag gjorde då.

Jag var vettskrämd. Såg framför mig hur denna kvinna redan varit och dödat mamma&pappa på övervåningen, och att det nu var min tur att avrättas, jag var bombsäker!

Blev ju inte bättre av att hon såg ut som Annika Östberg heller, hua.




nä, ska se på lite True Blood nu, sen sova.
godnatt folket, godnatt världen.

hata mornar

uuuuuuuuuuuuuusch va irriterad
uuuuuuuuuuuuuusch va morgonsur

bläbläblbäläbäbälbäbläblläbödgrgdfawerl-fsag

varför är det så jävla varmt i mitt rum?
varför har jag inga kläder att ta på mig?
varför ser mitt hår ut som ett förbannat skatbo?
varför kan inte vårat förbannade badrum bli klart, jag vill kunna ta en morgondusch!!!
varför ska klockan gå så fort
och varför, jag bara undrar vaaaaarför känns det som att detta kommer bli en dålig dag?

slutar dock kl 12, kan bli skönt.
men sen då, vad i helsike händer sen då!?




åh, nu måste jag göra frukost också, kändes lite jobbigt.
kanske skippar, det börjar ju höra till det normala nu..
och måste den där bygggubben som är här, sitta vid vårat köksbord
varje morgon, precis då jag vill äta frukost. Och måste han prata
sådär förbannat högt?! det enda jag ber om är LITE LUGN OCH RO.
FÖR DET ÄR FAKTISKT MORGON, MORGON, TIDIG MORGON!!!!



ÅH HEJDÅ!

goodnight ...and keep your butthole tight!

Om man ändå kunde göra det där....

 

INTE FÖR ATT JAG SKULLE VELA DET ELLER SÅ.... !

 

 

godnatt fänz.


R.I.P

Nu blir jag ledsen på riktigt, min kära Mr.Dirty Dancing har avlidit :(

 

R.I.P Patrick Swayze

-"Nobody puts baby in the corner!"


Aftonbön

jag är påväg till sängen, det har jag sagt ett tag nu.. både till mig själv och alla gånger som mamma&pappa stuckit in huvudet frågat "men johanna, när börjar du egentligen imorgon?!" det dom egentligen menar är nog "MARS I SÄNGS!" Och mamma, du som läser detta lilla inlägg, äre så ni menar? visst är det så ni menar? damn, jag förstår vuxenspråket! jag är vuxen!




tralalalalaaa... jag är vuxen... tralalalaaa
men vänta, fyfan va tråkigt!
jag ska aldrig bli vuxen, jag ska vara en jättebäbis för all framtid!

Ska hoppa ner i min gigantiska spjälsäng och suga på tutten nu.
Fast fick en HELT fel bild i huvudet nu....... ni med?
liksom, min egna...ja ni vet.. osså suga.. nä fy!


godnatt!

home sweet home?

ååååååh, jag hatar när man renoverar i huset, speciellt på mornarna när man vill kunna springa halvnaken genom huset då man i all hast håller på att leta fram kläder, men neee... Nu står mr.tapetserare i badrummet och rajtar på. Och jag som är så förbannat kissnödig..ååååh..

Funderar på att hitta annat boende i nån dag, så är det någon kär själ där ute
som vill ta hand om mig och få mitt underbara sällskap i nån dag.. hojta till!:)

Jag är liten och behändig, för inte så mycket oväsen och du kan lätt
ta med mig i väskan då du far ut för ett ärende.

Män som hatar kvinnor

Godkväll sverige, godkväll världen, godkväll till den folksamling som läser detta!
Jag borde ligga i sängs vid denna tidpunkt men var TVUNGEN att se klart "Män som hatar kvinnor".

Känner egentligen ett viss "hat" mot svenska filmer, fast det är nog mest för att ljudet går upp och ner i svenska filmer....hur som helst, denna var iallafall en av de bästa jag sett! Fick dock hjärtat upp i halsgropen mellan varven och pulsen skulle kunna jämföras med en 83åring som just tagit sig från sängen till toan, helt åt helvete :) Men jag älskar det ändå, även fast jag bara ville försvinna i vissa stunder och slänga händerna för ögona.. som jag så många gånger gjorde också... haha :D

Nu ska jag slänga mig på sängen och se....nått på tv.
Åh, varit van att lägga mig sent varje dag denna helg och då har alltid Girls of the Playboy Mansion precis börjat då jag lagt mig, fan!
Jag älskar playboytjejerna, så dumma, så blonda, så playboy.
och inte att förglömma, Kendras skratt...det är helt...sinnessjukt, jag blir lika stum varje gång.


siiiinging in the raaaaain

Badrummet är rivet nu, blir helt nytt där imorgon...eller i veckan iallafall, då ska det vara klart.
Men problemet nu är att.... jag måste ju duscha? hmmm..

Gick tydligen att göra ifall jag
- inte hade för högt tryck på vattnet
- inte sprutade vattnet utåt
- helst inte mot väggarna heller, för där äre hål från grejer som suttit fast
- inte röra sig för mycket, för då åker vattnet ut över hela golvet
= helst inte duscha, men jag ska ge mig an utmaningen!

Hade det varit sommar så hade man kunnat köra den här varianten ju,
hade säkert uppskattas av grannarna.. En naken johanna på framsidan som
duschar med vattenslangen. eller nä..



wish me luck!
på återseende!


hotel room service

MEN KRAMA MIG
jag är i behov av närhet just nu
även om det skulle betyda att jag bara blev erbjuden att skaka hand med någon
så skulle jag inte tveka, ge mig närhet, ge mig en klapp på axeln iallafall!




kom på nu, att man kan ju krama sig själv.. shitttttt!
fast det är inte samma sak, nej det är det inte.



Respekt!

jag har en vana att alltid råka ringa till sofie då hon sover och vanligtvis så brukar jag säga
-"ojdå, men du kan ringa upp senare om du vill.. somna om nu!"
som en snäll människa hade gjort. precis som jag.

meeeen igår, jag låg i skönaste ställningen någonsin i sängen, hade precis stängt ögonen och fått några minuters sömn så ringer denna dam.
-"jaahaaa, sover du.. men jag har så jävla tråkigt, prata med mig"
-"hmmm...aaa...joooo..trött som....fan"
-"JA MEN DU SKA INTE FÅ SOVA INTE, NEJ NEJ!"
-"nä, jag förstod nästan det....."
-"BRA!"


det är stunder som dessa som jag börjar fundera på "you get what you give"?
Men det stämmer ju inte, inte mellan mig och sofie iallafall :)


Den snälla och helt-okej-goa människan, en människa med respekt och ett stort hjärta.


Flickan med något lurt på gång, flickan som tänker "nä nu jävlar... !!"



hahahahah a lot of love 2 yoooou! :D

annan rolig grej med denna tjej är övertalningsförmågan på henne, den är helt otrolig!

s -"alltså, vetu hur mycket jag stör mig på denna tjej, jävla idiot... helt sjukt!!"
j -"nä men vadå, jag tycker att hon är helt underbar och en unik person.."
s -"jooo..aaa..men...."

hahahaha :D

1, 2 step!

åhnej, vaknade nyss efter en gooode skön powernap och då jag slog upp ögonen så trodde jag att det var lördag morgon, att jag missat hela fredagen, att jag sovit bort alla kvällens planer och att jag var helt KÖRD. Men inte då, klockan är ju ingentiiiing.. Tänkte rycka upp mig, käka middag och sen dra bort till kallkällan för lite äventyr :O oh oh!


 


-

Finns saker som jag inte brukar erkänna
eller säga, överhuvudtaget.
Saker som att jag
tycker om dig
alldeles för mycket.

var jag kanske för otydlig nu
eller förstod du?

j-a-g t-y-c-k-e-r o-m d-i-g.


såja.
då kanske man kan fortsätta att städa rummet då.

päron ja, päron är gott ja.

För några timmar sedan tänkte jag "gud vad denna dag har gått sakta..." och nu, hippsvipps så äre sleeptime som gäller! Men först hade jag planerat in lite kvällsfika....i form av....kanske fruktsallad? Eller ett päron, ett hederligt päron. Lite klibbigt, lite kladdigt men aaack så gott. Eller inte om dom är sådär sträva och torra, för då äre varken klibbigt eller kladdigt. Men usch, hur detta låter....


Så här såg det ut den 1 januari 1992 då jag, precis som nu, är sugen på ett päron.
Men har nog lite svårt att äta det, så jag anfaller det genom att dunka ner hela huvudet i päronet? Verkar ju funka.


don't give up, you will make it


Åh, somnade så gott igår.. eller, jag somnade inte gott, jag låg bara skönt. Resten var inte speciellt anmärkningsvärt. Jag låg i sängen som en inpackad liten bäbis och hade kuddar överallt.. låg som en klistermärksängel på dens moln!

då har jag berättat det och känner mig genast som en underbar person, ohja.


på återseende!

och ps. vad hände? :s:O

like a star

Mitt rum, just nu.
Halvligger i stolen och tittar på idol, sen är det Andra Avenyn.. soooom jag längtat!:D

Hade förövrigt andra teorikursen idag, och daaaamn va trött jag var.. satt där och försökte halsa i mig min kaffekopp, blev pigg för stunden och sedan PANG så ville ögona bara falla ihop. Kom på nu att "försökte halsa i mig min kaffekopp" lät väldigt fel, fick en bild då jag desperat försöker få in kaffekoppen i munnen och sväljer som en tok, gång på gång! Gud, drama! Ja iallafall.... och detta var ju så enooormt roligt för er att veta... men nu vet ni, vare sig ni vill det eller inte.

en annan tråkig sak att veta är att jag längtar tills imorgon, även fast det inte är något speciellt som händer. Eller, slutar kl12 och resten av dagen är oplanerad... så vad som helst kan hända, livet står mitt framför näsan på mig!! YEEE! nä, hejdå nu.





puss på värme

 

JAG VILL UTOMLANDS, NU NU NU!
NÅGON SOM ÄR SUGEN ATT HAKA PÅ? :)

och den som följer, får t.o.m äran att betala resan åt mig!
shit, jag är ju svin snäll idag!


oh, soooo funny!

Har nyss kommit in från en promenad, och jag förstår veeerkligen inte varför jag alltid ska ut och gå då det är bläcksvart ute? jag är ju livrädd för mörker och allt som lurar runt varje hörn! Klarade mig iallafall och kom hem välbehållen :) Just nu sitter jag och skrattar lite för mig själv, tittar på det där nya "Roast på Berns" och fan va dom kan sin grej dom där...ja vad ska man kalla dom, komiker ja!



hahahahaha nu äre betner! åhfyfan..
HAHAHAHAH

"det är svårt nu när man har två kurder med sig.. för annars är det såhär att.. jamen, där är kurden, här är plånboken, där är kurden, här är plånboken.. MEN NU ÄR DET TVÅ STYCKEN! OCH VARS ÄR MIN MOBIL!?" hahaha :D



måste kolla vidare nu, sen sängen!



The voice within

Medans jag inte har något bättre för mig, så kan man fördriva tiden såhär... åh, tragiskt.

Jag kommer från:
mamma!
Jag heter: Ida Johanna Margareta Hansson, allt i ett!
När fyller du år? en gång om året, precis som alla andra. Men just jag fyller den 3 april :)
Tycker du om någon just nu? siiii siiiiiiii
Om sex månader: då är det mars och en månad tills jag fyller år, längtaaaa... :o
Jag samlar på: massa kokelijocks
Gröna eller röda äppeln: gröna är gott
Vem ringer du när du är arg/ledsen? En Vän
Gillar du golf? nja, känns lite för meningslöst.. se hur en boll flyger 534354 meter ifrån en, sen ska man tydligen och hämta den också? njaa..
Vilken tid gick du upp idag? 07:15!
Har du sovit i din egna säng inatt? ja, min alldeles egna
Har du sovit ensam inatt? ja det också, minus minus minuuuus
Har du strumpor på dig nu? ja tänk er för att det har jag faktiskt, vita är dom. Iallafall på ovansidan.
Hur svarar du i telefon? aaalåh? eller sådär gulligt "Hej det är johanna!" i hemtelefon, man måste ju låta trevlig där...
Vad ska du göra ikväll? den som det visste!
Vad ska du göra imorgon? skola och teorikurs, inte taggad...inte för 75 öre!
Var vill du bo när du blir stor? i ett fint hus vid stranden med en stor fin balkong med utsikt över havet och så ska det lukta rosor överallt, överallt! men kom igen...
Är det okej att gråta? Helt okej!
När grät du senast? hm låt se... var det igår kanske, jo tro fan det.
Vilken årstid tycker du bäst om? alla årstider har sin charm...
Laddar du ner musik och film från internet? men jaaaaa, skicka polisen efter mig, gör det! åhhh naughty me!
Skulle du göra om du vann en miljon? massa saker säkert! alltså en miljon är mycket, men inte så mycket att jag plötsligt skulle börja ge bort bilar och bli guds gåva till mänskligheten
Bär du glasögon eller linser? nej och nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? no, god no.
Har du piercing? kanske man ska göra en DOWN THERE, bara för att det ser så skönt ut?:) ....
Har du tatuering? neeeewjwjeee
Vill du gifta dig? MEN NÄ, INTE NUUUU! JAG ÄR BARA 18!!
Vill du ha barn? MEN NÄ, INET NUUUU! JAG ÄR BARA 18!! ...fast senare, ja!
Solar du ofta? vad menar du med ofta? .... åh, fröken svår!
Är du bra på att laga mat? jag kan om jag vill!
Gillar du att dansa? OOOJA!
Vilken är din favoritglass? twister!
Tror du på ett liv efter döden? man vill inte tro och börja bygga upp förhoppningar, så blir man jättebesviken sen när man är död och inser att det verkligen var slutet
Bor dina föräldrar tillsammans? det gör dom, ja.
Är du morgon eller kvällsmänniska? nattuggla!
Vilken ögonfärg har du? grön, brun, gul
Vilka hårfärger har du haft? har du sett regnbågen?
Har du någon gång gråtit dig till sömns? alltså, oftast så hinner man ju sluta gråta innan man somnar?
Är du beroende av något? säkert, sääääkert!
Senaste låt du hörde? Smurfarna - Gympa mer, hahaha:D ÖS!
Brukar du bädda sängen? slänger till täcket bara
Har du kysst någon den sista veckan? jeeops!
Vem kramade du senast? typ...tobbe;>
Var du glad igår? till&från i guess!
Sminkar du dig? jaaooråå!
Känner du dig värdelös? nä, det vore ju lite synd!




Inget förvånar mig

skrev nyss ett helt inlägg om denna dag, men jag orkar inte ens lägga upp det.
Så nu ska jag äta frukost-lunch-middag eftersom att jag inte fått i mig något utav det idag, och jag är inte ens hungrig? jävla lustigt, men ja..

ha en underbar kväll ni, ciao!

gud vad det vore underbart att vara sådär liten igen, bara sitta under bordet och äta ett äpple. Känns inte allt för tokigt.


broken strings

 

Hejhejhejhallå, Fjodor som tagit över spakarna nu! Igår blev det utgång för johannas del, verkade dock inte ha blivit den mest lyckade kvällen in her life, början av kvällen var väl höjdpunkten...om ens det? Vet inte så mycket mer, vaknade då hon kom hem och smällde i alla dörrarna och hade sig, men jag förstår lillgumman där!

 

Just nu så är jag hungrig och ska övertala johanna att mata mig, om hon bara kan sluta med att ligga på sängen och se tv, och sjunga nån tragisk låt "hey...shut up! dont liieeeee to meeeee, you think im blind...but i got eyes tooooo seeee! oooh oh, have a heaaaart!"

 

Over and out, nöff nöff /Fjodor


cut your hair!

Håret är pyttelite kortare, det är EN ANING mörkare och jag är en tjej som börjar vänja mig vid
det nu och som faktiskt gillar det också! :)

 


fighter

If you don't want me to leave,
Then don't push me away.

Goddamn, im not blind.
Goddamn, im so scared.


times like these

Kom hem för en stund sen, haft teorikurs, det gick bra, nu lyssnar jag på foo fighters, jag har lite huvudvärk.

Kom på att jag ska klippa och färga håret på torsdag, men nu vet jag inte alls hur jag vill ha det.. jäkla impulsgrej! Ska gå till någon ny också, säkert bland det värsta jag vet. Känns som att dom inte riktigt lyssnar eller förstår vad man menar. Mörkt ska håret bli iallafall, skapligt mörkt.. typ, jättemörkt? kanske.


Ungefär såhär mörkt? ja, då vet ni det.

21 guns

Ska springa till bussen snart, om rättare sagt 20 minuter. Så eftersom att jag har 20 minuter på mig, så borde jag egentligen inte behöva springa, kan nog gå lungt.


Föresten, ganska rolig grej som jag upptäckte.. ser ni något hos dessa två personer som är varandras motsatser?
hahaha, titta hårfästet! Dilba bör ju ha det lägsta hårfästet och den minsta pannan ever, medans Perelli brer på som aldrig förr! Hennes hårfäste är ju ungefär mitt på huvudet, kul då hon börjar tappa hår som gammal.. det kommer ju se helt tokigt ut. Medans det på Dilba kommer se fullt normalt ut, hon borde tappa lite pannhår helt enkelt :)

Ville bara uppmärksamma er på detta, nu ska JAG kamma MITT hår och MITT helt okej hög-låga-hårfäste.


RSS 2.0