Don't allow your wounds to transform you into someone you're not.

God dag damer och herrar! Fredag idag! Denna dag började tidigare än planerat eftersom att jag hade ställt klockan på hela 10.00 (sovmorgon..), men istället vaknade jag kl 06.00. Skönt. BRA. Dock så vägrade jag gå upp, utan det blev att ligga kvar och titta på Nanny och Vakna med The voice.
 
Just nu sliter jag på i tvättstugan och kombinerar det med att även slita på här uppe i lägenheten. Det ska dammsugas, det ska skuras, det ska bäddas.... Och förhoppningsvis ska allt det vara klart innan jag ska ner till stan för att möta upp Linus! :) Försöker även klura ut någon liten överraskning åt honom, eftersom att det vankas födelsedag nästa helg. Och han är ju inte här då, så atteeee.. Det löser sig, nåt mysigt ska jag nog komma på :)
 
weeeell well, ska slänga i mig en kopp kaffe nu för att orka med städandet.
Latero!
 

 

The sky's on fire.

Luleå, julen 2011.
 
 

Bourne.

 
Haaaj vänner.
Har just tagit en liten pluggpaus och bokat biljetter till The bourne legacy premiären. Så på lördag ska jag och linus äntligen se den 4e filmen! Har kollat på de tre tidigare filmerna under sommaren, och de senaste tre söndagarna har de visats på tv3, så nu längtar jag sjukt mycket efter den 4e filmen! :) Har ni inte sett dessa filmer så bör ni göra det. Sjukt bra.
 
Tänkte peta i mig något mellanmål nu, skulle dock kunna äta middag redan nu... h-u-n-g-r-i-g!
 
Latero!
 
 

It takes years to build a friendship, years more to build trust, and even more years to turn that trust into love. yet, it only takes a few minutes and all the right words to throw it all away.

 
God kväll allesammans! Snygg ombre jag gjort va? eeehhh. ne. #utväxt
 
AAAAAAAAAAAAH. Jag blev just en av dom som sätter hashtags i blogginlägg.. Helvete.
Säger det en gång för alla - hashtagga aldrig på era bloggar eller facebook.
#dödsdömt och #allastörsigpådet.
 
Hur som haver. Haft en bra dag här i östersund idag, efter två riktiga low-dagar så har denna varit riktigt rolig. Har egentligen inte gjort något speciellt förutom att ha varit nere på stan med classmates.
 
Ska nu alldeles strax hoppa i duschen (kan inte bestämma mig om jag ska bada eller bara tråk-vuxen-duscha.. i-landsproblem.). Sen tänkte jag försöka ta en tidig kväll då morgondagen kommer att bestå av en hel del läsning och tänkte kombinera det med att storstäda lägenheten - för på fredag väntas finbesök! :')
 
vheeelll, vheeelll.... ni får ha en fortsatt fin kväll.
Latero!


Och till mamma, pappa och sara - jag älskar er ♥
 
 

Ni förstår precis vad jag menar.


Ung Cancer.

 
Finaste låten. I samarbete med Ung Cancer.
Det är okej att känna.
 
 
 

Matkungen - Johanna Hansson.

Gårdagens middag: quinoasallad, ugnsgrillad kyckling, sallad, babyspenat, gräddfil.
 
Dagens frukost: a-fil, axa müsli fruits. Sportbröd med kalkon, keso, avokado och svartpeppar.
 
 
Som sagt, bara för att man är student så behöver man inte leva på nudlar :D
 
 

When a guy says "I'm single & ready to mingle", he's just a loner with a boner.

 
Idag är det fredag, tralalala. Den dagen sitter aldrig fel. Inte för att jag har några särskilda planer, det är bara fint, liksom.
 
I övrigt är allt frid och fröjd, har någon konstig hunger i magen. Konstig? undrar ni. Jamen, jag åt nyss, blev mätt, och blev hungrig igen. Anar att lillmaggen ställer om sig lite nu när jag försöker gå tillbaka till mina sunda matvanor och träning. Det ger nog med sig!
 
Annars har jag inte gjort något speciellt för att förbättra världsfreden idag. Minns ni när man var liten, fick önska sig VAD SOM HELST och ba "fred på jorden". Jag tror inte ens att jag visste om att det fanns krig. Anar att ungen innan mig svarade samma och man tänkte "det lät ju bra.." och säkerligen så sa ungen efter mig "BADA I GODIS!" och man kände att - fan, det vore ju faktiskt bättre.
 
Hur som haver, ha en fortsatt fin dag!
 
 
 
 

All that you did was love.


I have a heart, I swear I do. But just not, baby, when it comes to you.

 
Måste. MÅSTE klippa mig snart. Less på att ha långt hår, det bara hänger och är... äckligt. Saknar att ha en lite kortare frisyr, allt är positivt med det, mycket lättare att fixa OCH det tar inte ett halvår att få det torrt, lockigt osv. Skulle även behöva (och vilja) färga det någon nyans ljusare, för just nu är färgen i mitt hår.... kaos. Man får väl säga att det är tur att utväxt har blivit en trend. Men någonstans går väl även den gränsen..
 
Dessa i-landsproblem. What to do, what to do...
Funderar på att göra en insamling "Hjälp johanna att få fint hår". Vill ni ha kontonumret? Säg till!
 
 

Focus on what you can control

 
God dag! Här sitter jag med frukosten serverad framför mig. Havregrynsgröt, ägg och avokado (inbillar mig att jag gillar denna frukt? grönsak?). Har samtidigt Rihanna på högsta volym, märker hur jag tuggar ikapp till musiken? Fort går det! Annars idag blir det lite av varje, funtar på att ta tag i rensningen utav garderoben, men det känns väldigt segt... Återstår att se.
 
 
 
 
 

Love is when the other person's happiness is more important than your own.

 
Här ligger jag. Trött, seg, slö, trött, trött och trött. Har inte masat mig ner och handlat ännu, har fixat med massa annat. Och jag måste handla. Får. Inte. Skjuta. Upp. Det. Tills. Imorgon. Men ska ta en snabb powernap innan jag går, annars kommer jag att somna kl 21 ikväll. Och ikväll har jag faktiskt tänkt att börja mala igenom Batman filmerna. Sägs ju vara bra och har så gott som blivit mordhotad ifall att jag inte ser dessa, såatteeeee aaa...
 
Älskar att jag får mina slappaste dagar att låta som de mest ansträngande.
Som sagt, powernap nu.
Latero!
 
 
 

-


All change is not growth, as all movement is not forward.

 
God morgon. Sitter här och suktar efter kaffe, har kaffe men ingen mjölk.... Tror dock att det ska finnas nått mjölkpulver i skåpet?! Ska springa och kolla... Jag hade! Och nu har jag även en kaffekopp här bredvid mig. Nom nom!
 
"Första" natten här i lägenheten har gått bra, sovit som en prinsessa. Vaknade dock till ett otroligt trist väder och ingen direkt värme.
 
Idag tänkte jag masa ner mig till ica för att handla lite, packa upp mina resväskor (ni kan ju gissa vilken värk jag har i axlarna idag efter att ha konkat på tre väskor som i runda svängar vägde 18 kilo styck...). Men innan allt detta så ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta kolla efter någon fin men enkel balklänning. Vankas höstbal i Halmstad. Den mittersta är en favorit, helt klart!
 
 
 

Love it!

 
 
Älskar såna här bilder, Det är jag till 100000 procent!

Frånvaro 100%

Här lyser jag med min frånvaro märker jag. Har haft fullt upp dom senaste dagarna, har passat på att umgås med familj och vänner så mycket det gått eftersom att jag idag åkte till Östersund, och här sitter jag nu. Faktiskt skönt att vara tillbaka, även fast jag redan saknar att vara hemma och ha folk omkring mig. Men det är ju en vanesak.
 
Möttes av lite överraskningar då jag kom till lägenheten, både föräldrarna, syster och fredrik har varit här under sommaren och de har pysslat och haft sig. Jättefint har jag det här nu :) Tack kära ni! ♥
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka komma i sängs tidigt då jag ofta har enorm huvudvärk dagen efter att jag flygt (stress, spänningar, skiljas från familjen = gråta, korta byten mellan flygen = huvudet dör av trycket osv..). Så jag tänkte att lite extra sömn kan lindra det lite :)
 
En bild från i fredags, hade en riktigt bra kväll med min fina vän Gustav :)
Ibland kommer vi på oss själva med att agera som världens romantiskaste par (som denna kväll), men det är bara underbart att ha en killkompis som honom.
 
 
Nu ska jag se slutet på Robinson, sedan inta duschen.
Latero!
 
 

Återblickar.

 
 
Sommaren börjar lida mot sitt slut snart, åtminstone mitt sommarlov. Kommer under början på nästa vecka att återvända till fina "vinterstaden" Östersund. Och det är faktiskt rätt roligt att titta tillbaka i arkivet på det jag skrev för ett år sen, då jag just fått veta att jag blivit antagen, beskrev det så här "Förväntansfull, men livrädd. Totalt. Det är dags att bli vuxen nu.".
 
Flytten till Östersund var från början inte ens ett alternativ då jag sökte, men i efterhand så kan jag säga att det är det bästa valet jag gjort. Även om det stundvis är jobbigt med mycket i skolan, saknad efter familjen och hela grejen med att behöva klara sig själv i en ny stad - så har det gett mig så otroligt mycket.
 
Nu ska jag njuta av dom sista dagarna här hemma, och det börjar med att lägga sig i solstolen!
Latero!
 
 
 

What a beautiful day.

 
 
Hade en underbar dag i linus stuga igår, jag och aron lekte medan linus stod och förbannade sig över gräsklipparen som inte ville fungera. Vilket sedan även gjorde mig inblandad då vi skulle knuffa upp åkgräsklipparen för en uppförsbacke som heter duga, så jag fick dra några ful-ords-ramsor också. Sedan insåg vi allihopa att det var bäst om vi bara satte oss och solade, so we did. Mot kvällen åkte vi mot luleå igen, lämnade av vovve och åkte sedan hit till sunderbyn där vi ordnade en riktigt god middag och avslutade kvällen med The bourne supremacy, som var precis lika bra som väntat!
 
Nu kommer dagen bestå av städning innan jag ska till herrn igen, blir bjuden på middag där ikväll och sedan blir det att ta vara på varje minut. Imorgon återvänder han till halmstad igen, jävla halmstad. hehe.
 
Latero vänner, fänz.
 
 
 

Sommarens sista dagar.

 
Hej vänner, fänz.

Sitter här och tittar på medan mamma bakar och står på, trots sin brutna tå. Både rimmade och är sant! Ska strax hoppa i duschen och sedan vänta in mannen så att vi kan hoppa i sängs och se The bourne supremacy, fortsättningen till filmen The bourne identity som vi såg igår, och var sjukt BRA!
 
Försöker njuta till fullo av denna vecka, eftersom att när söndagen kommer så kommer även en viss ensamhet att infinna sig. Så imorgon ska vi åka upp till kamlunge över dagen, linus ska fixa och dona medan jag förhoppningsvis ska busa med Aron ↑. Kommer bli fint de.
 
Nä, duschen nu. Ska ånga sönder där inne så att förkyldningen förhoppningsvis blir lite bättre.
Latero!
 
 

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv.

 
 
Luleåkalaset i år kan ha varit det bästa luleåkalaset - någonsin. Har varit i underbart sällskap och bara haft så himla himla roligt. Allt har varit bra. Bättre. Bäst. Dock så känns det i kroppen att det varit 4 hårda men roliga dagar. Har aldrig förstått varför man ska straffas pga att man haft roligt? Så dumt.
 
Kom hem från linus runt 4 tiden igår då syster och fredrik hämtade upp mig, packade ihop en massa grejer och plockade fram lägenhetsnyckeln för att skicka med dom. Dom åker ner till östersund under veckan. Måste faktiskt säga att jag har börjat längta tillbaka lite nu, ska nog bli skönt att åka ner igen. Men väldigt ensamt, trots att jag har otroligt fina klasskompisar! Funderar bara på hur jag ska klara av att bo själv igen, sova själv igen, inte alltid ha någon där. Måste nog hitta en rooommate.
 
Kvällen spenderats hos sandra, tjattrat om allt möjligt och myst på :)
 
Nu väntar storstädning av ett rum som liknar mer en krigszon än ett sovrum.
Latero!
 
 
 
 

I think that one of these days you're going to have to find out where you want to go. And then you've got to start going there.

 
Är nu åter tillbaka i Luleå efter några fina dagar i urskogen. I måndags åkte vi först till kamlunge och åt middag hos linus farfar och ruthiieee, sen mot kvällen åkte vi vidare till vår stuga i teurajärvi och chillade på där tills igår. Även rätt roligt att jag höll på att guida oss till Gällivare istället, men det är ju inte så lätt.... Hann även svänga förbi och hälsa på mormor och morfar på deras grav, var alldeles för längesen. Får alltid lite ont i magen när jag är där, anar att man vägrar acceptera vissa saker här i livet. Vi avslutade iallafall får lilla tripp med att åka till haparanda och stimulera shoppingknölen på ikea. Fick med mig en del fina grejer som kommer bli finfint i min lägenhet.
 
Igårkväll blev det även ett besök på LK som nu startat. Anar att det blir ett besök ikväll också, för idag kommer finaste Blom hem! Som jag längtat! :)
 
Nu ska jag ta tag i packningen som ska packas upp denna gång.
Latero.
 
 

RSS 2.0