Frustration.

 
God morgon/God dag!
Sitter här och kämpar på med uppgiften inför morgondagens seminarium. Har haft riktiga frustrationsdagar den här veckan pga av en helt oförstålig kurslitteratur som vi bearbetat. Den är oförstålig. Den är ologisk. Den är åt helvete. Det är en sån där bok som man läser, i flera timmar, sen inser man att man inte förstått något av det man läst. Och vid den punkten, försvinner all motivation. Blev dock lite klokare igår i skolan när vi gjorde en studiegrupp och diskuterade skiten. Lite klarhet fick jag. Vill bara ha den här delkursen överstökad.
 
Nu ska jag få i mig någon frukost/lunch.
Latero.
 
 

Testar från mobilen

Blogg.se har äntligen fått tummen ur och gjort en android-app. Bra! Återstår att se hur den fungerar.




Fantastisk helg. Fantastisk lägehet. Fantastisk familj.


Humorpaus i pluggandet.

 

Pluggtrött.

 
 
Så här trött är jag på att läsa vetenskapsartiklar om sånt som jag inte förstår. Det som inte heller gör det speciellt bättre är att det är på oförstålig engelska. Brukar vanligtvis nästan ha lättare för engelska böcker och för språket i stort, men det här är fan något HELT annat. Men jag gnetar på.. Ska dock ta en välförtjänat eftermiddagsvila nu, annars kommer jag spåra ur inom de närmsta timmarna.
 
Latero!
/Skoltrött student med 3.5 terminer av studier kvar....
 

Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, it's like saying someone can't be happy because someone else may have it better.

 
Ännu en grå och trist dag har passerat, vädermässigt alltså. Känns som att solen aldrig riktigt går upp här. Enda gången på dagen som jag sett den, var 07.30 imorse, sen sveptes den iväg av alla moln. Men det är väl så den är, hösten.. Och på tal om hösten så har jag idag tagit fram mina käraste ägodelar - mina halsdukar! Förmodligen det mysigaste som finns, och jag har hundratals. Det komiska är att jag har olika varianter på halsdukar, men av samma färger. Kul. Kanske inte så komiskt heller, mest dumt tror jag.
 
Efter mitt halsdukeframplockande så har jag även hunnit med att träna, plugga och städa. Lägenheten ska garantibesiktas under torsdag alt. fredag eftersom att den är nybyggd, så skadar väl inte att visa att jag tar hand om den ... och så får jag ju även stamcellerna på besök snart också = granskande ögon!
 
Nä, nu väntar rikemansfruarna på televisionen!
God natt.
 
 
 
 
 

A person isn't who they are during the last conversation you had with them - they're who they've been throughout your whole relationship.

 
God kväll. Vet inte vad det finns att skriva denna timma på dygnet, står rätt still. Och ungefär lika still stod det under morgonens föreläsning, sov som en stock natten till idag men var ändå helt golvad när jag kom till skolan vid 10snåret. Men så är det väl, är ju även måndag.. Cyklade hem i ett härligt spöregn + orkan (när det blåser i östersund så blåser det aldrig åt bara ett håll, du har motvind vart faa-an du än ska), såg ut som en dränkt katt när jag kom innanför dörren här hemma. Och man kan ju tycka att den där kallduschen borde ha väckt mig, men nicht, somnade som en sten i 3 timmar. Skönt var det.
 
Och givetvis är jag ändå lika trött nu.
 
Imorgon bjuder morgonen på träning och sedan lite plugg. Blir nog bra det.
 
Nu ska jag krypa ner i min säng och invänta Sex and the city.
God natt.
 
 

Hos dig är jag underbar. Hos dig har jag allt. Där vågar jag stanna kvar.



 
 
God kväll världen.
Sitter här vid köksbordet med en kopp te och myser. Tänker tillbaka på den fantastiska helgen som just passerat och tittar ner på fotbollsplanen där smågrabbarna spelar fotboll medan de lika små tjejerna sitter på sidan om och fnissar. Söta är de.
 
Helgen har iallafall varit underbar. Linus kom hit i fredagskväll, slökollade på en film och bara kände pure happiness av att få vara nära. Han är fin, den där goa lilla varelsen. På lördag var vi uppe med tuppen, hade tvättid kl 07.00 och när det var överstökat så tog vi en promenad till Storsjöbadet där vi lekte av oss i alla rutschbanor och bubblade i bubbelpoolen. Älskar även att jag valde "Flickornas omklädningsrum" istället för "Damernas omklädningsrum", hamnade alltså bland alla babysim-bäbisar, duschkissande 5åringar och deras mammor. Även att utgången från detta omklädningsrum inte ledde till äventyrsbadet, utan till "Babywaterland". Kände mig som en jättebäbis men hittade snabbt ut därifrån, och tur var väl det.
 
Efter badet så tog vi oss hem, lagade världens godaste middag(!!!!), dog matkomadöden och begav oss vid 22-tiden ner till stan för att träffa en av linus gamla klasskompisar som också har tjej här i östersund. Hamnade på ett jättemysigt ställe, drack öl, snackade om deras bravader på Karlberg varvat med allsång av en farbror som satt i pubens hörn och sjöng för full hals. Bra kväll!
 
Idag var det hejdåpussar, kramar och förhoppningar om att de kommande 2 veckorna ska gå fort. Och det kommer de att göra. Och om inte, så är det ändå så himla värt väntan.
 
 
Nu ska jag slå mig ner framför X factor. Ha en fin söndag vänner, fänz.

No matter what happens, life still goes on. You have to know that. Stop hanging on. Let go and move on.

 
God kväll. Har spenderat kvällen åt en del plugg, har seminarium kl 13.00 imorgon. Här ska snackas straff, makt, mikro, makro osv osv osv.. Och vet ni, när det är avklarat så tar jag heeeelg! Fy vad skönt.
Så imorgonkväll ska jag fanimej unna mig lite vin tror jag allt. Sen ska jag bara sitta och längta efter fredagskväll!
Och så längtar jag tills på lördag när vi ska våldföra oss på Storsjöbadet, ska bli sjukt roligt!
 
Nu ska jag däcka framför tvn. God natt!
 
 
 

Tisdag.

 
Är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Har haft svårt att sova de senaste två nätterna, och det gör mig galen! Dock tvivlar jag inte för fem öre på att jag kommer somna som en sten ikväll. Har haft föreläsning i 4 timmar idag, sedan pluggat, handlat och städat. Så nu är jag trött i huvudet. Men inte trött i kroppen, förutom en träningsvärk som bidrar till att min rumpa skriker när jag bestiger östersunds backar och trapphusets trappor. Och ett par magmuskler som gråter blod då jag skrattar.
 
Så, enbart därför tänkte jag ta och träna lite nu innan jag hoppar i duschen och sedan slår huvudet mot kudden.

Så här ser det förresten ut när de klipper gräset på campus...




Do something today that your future self will thank you for.

 
God dagens. Har nyss vaknat upp från en liten powernap, blev dock en huvudvärk rikare pga av det. Why?! Det mesta har varit tröttsamt hittills idag. Vaknade i panik kl 9, slängde på mig kläderna och cyklade till skolan. Visade sig att vi började 13.15. Tröttsamt. Gick till bibblo för att låna en bok, självklart var det 5 års kö på den. Tröttsamt. Satte mig och pluggade, förstod hälften. Tröttsamt. Cyklade hem igen, upptäckte att jag knappt har någon luft i bakhjulet och vet ej hur man fyller på. Tröttsamt. Kom hem och skulle laga mat, insåg att allt var nerfryst = börja tina osv.. Tröttsamt. Tittade på de sista avsnitten som jag har av Skilda Världar, och nu kommer jag typ aldrig få se nå mer. Tröttsamt. La mig och läste, precis som tidigare så förstod jag hälften. Tröttsamt. Somnade. Så jävla skönt.
 
 
Och nu ska jag klunka i mig lite kaffe och sedan dra iväg och träna. Bra.
Fast ändå tröttsamt. Vill helst gå och lägga mig igen.
 
Nå väl. Latero.
 
 

The tragedy of life isn't that it ends so soon, but that we wait so long for it to begin.

 
 
Hej kära ni. Söndag idag och östersund har bjudit på hyfsat fint väder. Har varit ute på en lång pw, 9,3 km blev den totala sträckan och efter det körde jag en timmes styrka. Bra dag! Så himla skönt att vara igång med träningen igen, all kärlek till rutiner! Och det är nästan så att jag vill gråta pga lättnad när det gäller mina hälsenor som varit ett STORT problem under en längre tid, nu känner jag inte av dom ett dugg. Rätt skor gör verkligen underverk!! Vill nästan ge kvinnan på Team Sportia en gigantisk kram för den energi som hon la ner å att hitta bra skor åt mig!
 
Har även börjat fundera hur man ska göra till vintern, när man inte lika lätt kan dra ut och springa. Alternativ nr 1: Börja åka skidor (haha jag vet.... men sjukt bra träning). Alternativ 2: Fixa ett gymkort. Har ju trots allt ett 24timmars-gym på andra sidan gatan.
 
Hur som haver. Resten av dagen tänkte jag fixa lite matlådor och sedan göra INGENTING. Njut.
Men det första jag ska göra nu är att gå och plocka bort den gigantiska flugan som jag dödade i taket igår. Eehehh. Lät den hänga kvar för att flugans död skulle vara garanterad.
 
Så. Latero!
 
 
 

We're friends, real friends. And that means, no matter how long it takes, when you finally do decide to look back, i'll still be here.

 
God dag! Ligger här i sängen och kämpar mot ett envist halsont och en huvudvärk som inte är av denna värld. Var ner på nollningen igårkväll (hög njutning i att slippa bli nollad i år!) och tittade på när de körde lite lekar, frös även häcken av mig och det är väl anledningen till att jag mår som jag mår idag. Trots allt så ordnade jag ju faktiskt ett ordentligt bubbelbad när jag kom hem, men anar att det var försent. Aja, ipren och kokhett té ska nog göra underverk!
 
 
Ska nu titta på lite Skilda Världar (ja, jag är nog den enda som fortfarande har kvar en stark kärlek för den serien...) och hoppas på en liten powernap.
 
Latero!
 

Söndag.

 
 
Söndag, söndag, söndag. Har en såndär tom söndagskvällkänsla i kroppen. 
Har hur som helst haft en jättejättebra helg med linus och ikväll har jag befunnit mig på universitetet med lite folk från klassen + alla nollor. Nollningsveckorna är här! Ska njuta av att inte vara en av de som nollas :D
 
Igår var vi ut och åt, blev asgod kinamat och efter det tog vi en prommis genom stan innan vi begav oss mot bion. Var som sagt dags för den 4e Bourne-filmen. Den var riktigt bra, men som vanligt känner man av när en "filmserie" börjar gå för långt. Det hade gott och väl räckt med de 3 filmerna som fanns, den 4e var som sagt bra men man brukar ju inte påbörja en ny historia i en avslutande film.. Nå väl, väldigt mysig kväll iallafall! :)
 
Nu ska jag leta fram lite böcker som ska säljas till en nolla (peenngaarrrr!!) och sedan ska jag invänta Solsidan.

Ha en fin kväll.
 
 

RSS 2.0