I think I'm scared

Happ, söndag & sista "vanliga" dagen på 2007. Var det ett bra eller dåligt år då? Jag säger såhär, stundvis var det topp och stundvis var det.. ja, motsatsen. Men då jag tänker tillbaks så börjar jag garva lite, varit med om en hel del sjuka saker också. Vill faktiskt ge vanessa lite creds för just det, vars hade sommaren tagit vägen om vi aldrig hade tagit tjuren vid hornen? haha. Konstigt att man egentligen helt glömmer bort slutet på vintern & hela våren då någon frågar hur året varit, tror helt enkelt att man bara inte minns stunder därifrån lika väl vid det här laget, om inte de stunderna gjort några speciella intryck på en själv.
Well well, kan även säga att vintern har varit den bästa på några år? Anledningen till det är såklart James. Är hur lycklig som helst över att du är min. Du är en underbar person, på alla sätt och vis ♥ Det är längesen, ja om knappt någonsin tidigare som jag har känt mig så trygg med någon :)

Hur ska nyår firas då? Blir att vara hos vanessa med massa folk :) och det blir nog nice! Kan väl inte säga så mycket mer, eftersom jag inte upplevt det ännu... höööh, smart tjej då.
Kommer väl en update om nån dag..

& jag tänkte typ "wow, nu ska det bli jävla bra inlägg hära, sista på detta år" Men jag vet inte om det blev så nice. Men det är väl tanken som räknas...


Tjing & gott nytt år!

welcome to Detroit City

Trött, sjukt trött. Blev väckt halv 8 av mamma för att jag skulle låsa dörren efter henne..
but hey, varför finns det nycklar liksom? ;o ah juste.
Somnade däremot om på soffpallen i vardagsrummet till 09,15 :) skönt!
Ska börja fixa&dona hära, sen ska Vasse&Hasse ta över staden, även sofie ska meeed :) rarh. Taggad för shopping!

Sen ikväll blir det väl att umgås, i guess =)
& så kan jag säga att det är sjukt skönt att james är hemma, hjärtat <3

puss kram & nyp i stjärten! / Gargamel, möhöhö.

can anyone live a normal life without music?

Nyvaken & go! håhåjaja.. Vaknade för ca 30 min sen och till min förvåning så toksnöade det utanför fönstret!
Så jag ska gå ut sen en sväng och undersöka om det är godkänd snö, hoppas på kramis!

Händer idag då? Ingen aning, ska hoppa i duschen strax osånt.. sen ikväll så hoppas jag på att james kommer hit, eftersom han är hemma nu? :) hope soooo.


image92

So close I can almost taste it




Jag säger såhär, det var en sjuhejdans bra julafton! Hela dagen myste jag bara på med familjen, gick upp vid 11 & kollade på julkalendern.. vilket var lite sorgligt, kommer sakna Mila & Elfrid hahah.
Började göra sig klar runt 1 snåret, så man lagomt till kalle anka var julaftonsfin :) och det var lika bra som alltid, älskar tomtens verkstad, sitter fortfarande med ögona som tefat och beundras. Minns då jag var liten och också försökte få mina dockor att säga "MAMA!" hahaha.. utan någon framgång. Hur som helst, sen blev ju julmat vilket jag inte är så förtjust i, men det går! Efter det blev det paket öppning, och skoja inte om hur glad jag blev..

Fick systemkameran!! Blev tusan tårögd när jag såg att det var de, håhå! fin tjej.. Sen så fick jag min efterlängtade Sex and the city "shoebox". Sen fick jag lite andra grejer också. Resten av kvällen var rätt okej, kollade på Hälsoresan & satt här ^,

Idag är en riktigt slödag, bestämde mamma att vi skulle ha iallafall. Så jag ska nu gå tillbaks till sängen, kanske ta kort upp i taket som jag gjorde inatt, eller så ser jag på lite O.C :)

Hoppas ni hade en bra julafton, allihopa :)

Merry christmas!

Woah, julafton idag! Och som vanligt så vaknade jag halv 8 och var super pigg! ovanligt, nej.
Men det gör inget, för idag är jag glad :) Ska gå och äta frukost med alla andra nu, sen öppna ett paket!

ni får en update later, puss!

Ha en bra julafton ♥

All things are gonna happen naturally

image89



Hörreni, julafton imorgon! någon som är taggad? Aaa, jag försöker vara det. Jobbat på julkänslan hela dagen.. slagit in paket, kollat på julkalendern, byggt pepparkakshus m.m.. så det går väl framåt lite :) Plus att det kom lite snö, fast bara lite.

Annars idag så har jag varit på Storheden med mamma&pappa, kollade runt lite överallt.. Gick på onoff med pappa och kollade på en ny tv som jag kanske ska skaffa till mitt rum, platt-tv i mitt hjärtaaa! Sen stod jag även och stönade vid systemkamerorna, hoppas som katten att jag får en imorgon.. ska börja med paketet som jag misstänker att den är i :D hahah..

Och resten av kvällen ska jag inte göra något, kanske kolla nån film eller så.
Och imorgon kan jag säga -"i övermorgon kommer james hem :)"

dont say it's too late


image88


Jahapp, skön dag idag. Hade en kort mattelektion på morgonen sedan bar det av mot 'spökhuset' och kollade på nån julkonsert som Estet-lärarna höll i ;> sisådär var väl underhållningen..
Begav mig sen mot stan med elli tom och linn, åt på dagoberts osv. Knatade vidare mot LOOK och fixade en hårtoning som mamma ska fixa in ikväll eller imorgon, hoppas på ikväll. :) Läju bli nice, tycker jag har typ råttfärgat hår nu och nejtack, vem fan vill ha det? Snart blir jag väl kallad för Råttan också.

Strosade bara runt på stan sen, vanessa kom också, trogna stangångare! Hittade en julklapp till syrran & ett par skor, ska nog och köpa dom imorgon ;> men måste tvinga med mamma, dels för att jag inte ids pröjsa själv och för att hon klagat på mina senaste skoköp.. kanske för att jag inte använder de jag köper, tre står helt orörda. Jävla osmart jag är.

Och imorgon får vi jullov, fyhelvete vad skönt. Ska sova så mycket, så ja.. det finns inte så mycket tid som jag ska sova! :o kååå.

tycker även att James ska dra sig hemåt nu, varit utan dig i 3 veckor nu, buhh! ;p

hard to beat


Åh, jag är rätt nöjd över mig själv nu. Läst igenom alla pappren inför provet imorgon, även fast jag inte minns sista sidan eftersom jag halvsov då.. men ändå liksom ;> ska kolla igenom det en gång till sen. Möhö, tagit 4 dagar att få det gjort, men nu tusan är johanna hansson på G! Iallafall, det här var inget speciellt utan var bara tvungen att skriva det för att göra mig själv medveten om vad jag gjort och inte gjort, även följande text är bara skriven för min egen skull, inte något speciellt för dig, dig och verkligen inte dig. Men ja, enjoy!

Ja, hade kort dag i skolan.. datalektion en sväng, hann precis klart med excel uppgifterna, tacka gudarna för det! sen var det bara en slapp mattelektion, mest för att vi inte jobbade nått och bara pratade istället.
Traskade sen ut i halkan för att möta sofie i stan, började gå min runda jag hade planerat för att hinna med alla julklappar och nice av mig, fixade alla, även lite saker åt mig själv! Sen kom även fagra Vasse och gick med mig hähä.

Nu då, vad tusan pysslar jag med? Nädu, det vet inte jag heller.. lyssnar på John Mayer - Your Body Is A Wonderland, som förövrigt är sjujävlans bra låt, lyssna!

Sådärja, nu har jag skrivit klart, och kom ihåg, det var inte för din skull :)

Keep me safe inside your arms

jag säger USCH, stort USCH! Känner världens stress med matten,
men jag får inte gjort ett piss!
Tänker hela tiden "nä, nu tar jag ett ryck så känns det bättre sen.."
men hur fan går det med den tanken?
jag säger såhär, mycket snack och lite verkstad från min sida!

shape up!

john mayer - musik !

image82

image86                    image84                      image87


do they know its christmas

image81

Ah, började med en tvångsstädning av rummet men slutade ändå i ren kaos. Tänkte -"ah när jag ändå är igång, ska jag rensa garderoberna också.." sagt och gjort! Helt sjukt hur mycket kläder man har som man aldrig använder, 3 säckar och 4 stora påsar proppade med gamla kläder oshit. Så nu är det gott om plats i mina garderober :)
En anledning till att kanske få köpa nya, återstår att se, haha.

Här hemma bakas det även lussekatter, hade tänkt vara delaktig, men icke att jag hann. Mamma har så bråttom jämt!
Men hell yeah att jag ska vara med och käka upp dom, jo jag säger ju det..

Glögg + lussekatt + julkalendern ikväll då, NICE!


Pusstjing!

wiiie

men yes, bra jag är! Efter månader av sökning, har jag äntligen hittat det...

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

spelet jag nötte som fan förr;D hahah gamegirl! :o

better in time

tänkte att jag kunde dra lite snabbt om vad som hänt i veckan.. eller ja, sen onsdagen.

Blev luciavaka (bakvaka) hos vanessa från onsdag till torsdag. Vi lallade på mest, började med att dra på kvantum för att bara köpa dumle, men slutade med en hel del andra grejer & 300:- fattigare, haha, hur lyckades vi? :o Sedan byggde vi ett pepparkakshus som tog drygt 2h att göra, sen kollade vi på julkalendern & massa sånt, rolig kväll/natt :) kommer upp bilder på bilddagboken inom en snar framtid ^,

Gick som en lam kamel vidare till skolan vid 9 tiden på torsdags morgonen, gode trött jag var där! somnade lite då och då, förutom på idrotten som var nice, juldanser oshit :D snyggt att vi körde ringdans runt i halva hälsanshus, men vad gör man inte för att skapa julstämning? Kom sedan hem vid 4, somnade då.. vaknade snabbt vid halv 10 och somnade om sedan igen & sov heeela natten. Och halva skoldagen på fredagen, en lättare försovning var riktigt skönt.

Ja, fredagen, igår, vad hände? Skolan ett tag som sagt, fick stanna kvar med linn i nån timme och fixa med våran rapport som behövde ändras, en hel del. Sen rusade jag bara hem, gjorde mig i ordning och for sen in till stan för att träffa dom flesta tjejerna från klassen. Gick och fixade en present åt sandra, sen vidare till henne där det redan var lite folk. Käkade, snackade på och hade det nice =) tog sen nattbussen hem, som var segare än en jävla trebent sköldpadda. yh.


och idag händer det nog inte så mkt, kör en update sen.

i, i love you, you.



Nu är jag för trött, så godnatt :)






♥ james, du du du bara du.

ahapp

luciavakan är över och jag är trött & mår illa;D haha, ska rycka iväg mot skolan strax med vanessa.
usch & fy säger jag, orkar typ inte för fem öre.. kommer bara sitta och skratta hela dagen, ungefär, brukar bli så. hahah.


men puss kram, verkligen puss kram & nyp i stjärten! ;)

tonight is the night

sitter och gör pepparkakashus för fulla muggar! :D glasyr och nonstop tar över stället :o

och inte är vi trötta än inte, nix :) hur går det för er andra?

trevlig lucianatt ^^

i need you

Nyhemkommen från skolan, ska börja fixa lite hära strax.. Fixa nå middag också, sen bär det av mot vasse för luciavaka =) najjjs! pepparkakshus bygge på G.


Kolla igenom detta, viktiga saker vi pratar om här!

Har du pojkvän? Jadå, jamieee gubben ;>
Vilken hårfärg har du? Brunt, men mörkare inom en snar framtid!
Hur gammal är du? 16 years
Vad ska du göra ikväll? Rita klart min bilduppgift
Är du ofta seriös? Beror helt på, men är väl inte såndär överseriös människa.. såna är jobbiga.
Gillar du att kramas? gillar o gillar, jag älskar de!
Hur många biologiska syskon har du? Ett
Har du utländska föräldrar? Nejjjs
Saknar du någon just nu? det kan du skriva upp.. <3
Mjukisbyxor eller Jeans? Jeans, men de är lite olika där..
Bada eller Sola? båda, i guess :)
Har du fräknar? nej nej nej
Favorit godis? sånadär små rosa meloner! namnam säger jag :D
Anser du att du är stark? Oftast
Är du kittlig? men skoja inte ens, kriminellt kittlig..
Vad heter/hette din första riktiga kärlek? thomas..
Älskar du honom fortfarande? Nej.
Vad har du för mobiltelefon? Samsung d900
Har den kamera? Yeah
Vad har du på dig nu? jeans, vitt linne och sockar
Hur mår du? jorå, super! tröttis bara
Vart har du ont någonstans? nej, inte just nu.
Vem kramade du sist? Mamma
Vem pussade du sist? Jamesss <3
Vem vet mest om dig? Mamma, syrran & vanessa, i think :)
Hur gammal vill du vara när du ska få ditt första barn? inte för ung, inte för gammal.
Tänker du gifta dig? I hope soooo ! :)
Är du förlovad? neppss
Har du något fint halsband? Klart jag har
Är du bisexuell / homosexuell? Haha, nej
Tre namn jag lyssnar till: förutom johanna, så..  jozzi, josé och hasse :D haha
Någonting jag tycker om med mig själv: Personligheten
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Tålamodet
Detta är jag rädd för: Att bli sviken
Tre saker jag vill ha varje dag: Frukost på sängen, pengar och james :)
Tre saker jag absolut inte kan göra: Planera, spara pengar och att få upp våran brevlåda.. den har lås vafan :o
Detta tycker jag om att göra: Shoppiloppa, umgås, pussa på james
Detta vill jag göra just nu: sovaaaa!
Bästa känslan: Pirr i magen
Värsta känslan: Ångest, ja hej&hopp..
Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Ärlig, humor, omtänksam
Är jag kär just nu? men jaaaaa :D
Följande saker vill jag göra innan jag dör: tatuering, få barn, resa, få ett snygg jobb! hah
Min käraste ägodel: Mobilen, beroende av den.. mina ringar & ett fotoalbum
Något jag vill ha i present: systemkamera och ny säng
Favoritkläder: jeans, leggins, tunikorrrr
Favoritlåt just nu: Celine dion - alone
Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Tråkigast absolut svenska.. usch!
Stjärntecken: vädur
Favoritdoft: chanel - coco
Detta äter jag gärna: ääääpplen!
Dricker helst: Loka
Hit vill jag gärna åka på semester: Austalien, vore nice!
Färg på mina ögon: Green
Min längd: 173 cm
Jag tror på: allt som är trovärdigt
Jag spelar: Gurka ^^
Person jag beundrar: ingen speciell
Favoritcitat: "han har inte alla indianer i kanoten"
Udda förmåga/egenskap: folk säger att jag är udda för att jag inte kan bita på naglarna, men hey.. det är ju bara bra som fan!:D
Om jag vore ett djur skulle jag vara: En leopard
Vad lyssnar du på just nu? John Lennon - imagine
Vad har du gjort/ska du göra idag? skolan, sen lite annat
Vilken är din favoritrestaurang? Waldorf & sub!;D
När badade du i en pool senast? i kiruna under festivalen
Har du varit med i någon skolpjäs? Klart jag har
Vilken musikstil tycker du mest illa om? sjukt olika!
Har du bestämt vad du ska rösta i valet? nej, inte så insatt...
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? nävetuvad..
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? spanien typ
Vilken är din favorit bland tecknade serier? alla disney typ
Kan du alla orden i nationalsången? tror inte så..
Badkar eller duschkabin? Badkar! men jag har inget...
Favoritpizza? hawaii typ..
Chips eller popcorn? popcorn!
Vilken färg på läppstift använder du? Inge läppstift
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope, i dont thiiiink soooo ;>
Klarar du att tanka själv? Somfan
Vad var det senaste du handlade? en julklapp :)
Har du kräkts offentligt? joho.. haha
Kan man vara vän med sitt ex? jadå, känsligt i början dock...
Vem var det du besökte på sjukhus senast? pappa förra julafton
Hade du mycket hår som liten bebis? haha nä, var typ kal.. :(
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Det vanliga
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? her på radion, kollar runt i mobilen oså :)

I hear the ticking of the clock

image80

...But the secret is still my own.


glhekk&pepahkakah

Japp, andra advent passerade vi igår & börjar faktiskt få lite julkänsla. Att jag klädde julgranen igår kan ju vara en bidragande orsak. Mysfaktorn i detta hus är hög nu!

Hur som helst, måndag idag & det var väl kanske inte med gläde jag begav mig till skolan, åhnej. Trots att det var en hyfsat lugn dag. Slutade 13,05 och rusade hem på momangen! Sen dess har jag inte gjort ett piss typ, funderar att gå ut på en prommis, men vi får se.

Har även planerat luciavakan med vanessa, är lite taggad nu :D hahah..

image77   image78   image79

Dagens musik, från mig till dig.



Underbaaaar låt! ♥

dark blue

Ensam fredagskväll med Idol & American Pie - betahouse (se filmen!). Men samtidigt var det skönt att bara va hemma, hade ingen större lust på att fara iväg. Efter skolan blev det att rusa över till Hackspetten, mötte gunilla & gurra på vägen, så dom fick göra mig sällskap medans jag väntade på vanessa :) Sedan drog dom på träning, medans jag o vanessa drog mot stan. Letade lite julklappar & kläder till nyår, utan att hitta något.. eller julklapp till jamesan hittade jag :)

Idag ska jag troligen mot storheden med mamma&pappa, skulle kolla lite grejs osånt..
sen är allt oplanerat? får se vars livet taaar mig :o


I told you this that night. It's alright, I'll be fine.

18

eight days a week

Min mage gör ont ont ont ont, vilket den gjort hela dagen! Dock av en helt normal anledning som besöker oss flickor en gång i månaden, haha. Blev även att jag stannade hemma från skolan, killar kan kalla mig vek, men tjejer som vet hur det är att ha riktigt ont & må illa, dom förstår nog ^, Så vad har jag gjort hela dagen, vilade hela förmiddagen typ.. var massa repriser av idol, så kollade på det. Sen var jag snäll och började städa detta hus, och jag har kommit fram till att jag inte ska skaffa ett eget hus förän jag är psykiskt&fysiskt mogen att städa det helt själv, fyfarao säger jag!
Börjar nästan tycka synd om ens föräldar, visst nu har dom ju oss som hjälper, men när vi var små och stökade till direkt efter att de varit & plockat ihop.

Nåja, fredag imorgo, hallelujah! Blir en slö dag i skolan, betygsprat & sen ska vi ha julpyssel!:D myyyys.
Sen ska jag & vanessa på stan, fika på sub har vi också bokat in.. vi ska vänja oss vid latte nu, bannemig :)
häftiga tjejer, jojo utan tvekan!

& ikväll blir det lugna puckar & säkert tidig sänggång.
Puss.

20

Dj

http://microsites.nokia.se/5310/game.php?currentPage=0


ja, kul spel! :D

heart and soul

jag måste bara säga, att den här dagen har varit gode skön!

Började redan från morgonen, matteläraren var sjuk så vi fick egentligen göra lite vad vi ville, satt och pluggade in lite verb eftersom vi skulle ha miniprov i engelskan sen. Mer än så blev iallafall inte gjort den timmen. Sen på engelskan började vi med att kolla på barnkanalen, Trasdockorna och Brum :D hahaha. Gjorde sen det där lilla provet och efter det, ja då kollade vi på mera tv ;D inte illa!

& efter det fick vi egnetligen sluta, fick nån uppgift att göra på LPL timmarna, men eftersom ingen lärare var där så lallade vi mest på.. tills elli, jag, linn, sara, tom och ludde kom på att visa upp våran dans till Spice Girls för resten av klassen;D  KUNG! och sen blev det hängagubbe & hejdå.

Blev donkenhäng med hanna&stina, sen hemåt.

Vad gör jag nu då? Jo, jag sitter här och gör inget vettigare än att skriva detta & lyssna på "Dear Bobbie", jaghjärtadenlåten.


pusss!

an angel

För ungefär 5 minuter sen tänkte jag "ah, jag ska skriva blogg!" men jag tappade suget..

Men en snabb update på vad dagen bjudit på: Skoldagen var helt okej, rätt slö eftersom vi mest såg på nån film om Madame tuso på morgonen, sen på svenskan fick jag inte gjort något, satt och ritade 200 hjärtan & smsade.. haha, likt! Hade även betygssnack, och jag är nöjd! :) Gick sen och mötte sofie, även malin kom inom kort.. vi drog en fika på Sub och sen kilade sofie tillbaks mot skolan, medans jag och malin gick på klädjakt! Hittade mig en rätt nice skjorta, återstår att se om den får bo kvar med mig eller ej.

Tog mig hem, satte mig här en stund och sen tänkte jag ta tag i matten.. men då, helt plötsligt tröt mitt humör helt sinnes sjukt. Gnällde, ylade, skrek, you name it.. tänkte -"vafan johanna?" haha! Så jag gick och sov ett tag, vilket mina familjekottar också tyckte var en bra idé. Vaknade 45 minuter senare som en ny människa, tog tag i matten och nu är jag klar med den! möhö, prov imorgon.. hoppas för guds skull att det går bra.



Nu ska jag hoppa i sängs. Godnatt & sov gott medmänniskor.

Light

image75
Första advent idag, det firar vi med läxor, glögg och en fet halsbränna därefter, tjing! :)


Feeling a moment

    


Tröttheten tar över totalt och jag känner att ingen kroppsdel orkar mycket till. Fast jag har inte gjort något idag som varit dirket ansträngande. Vaknade runt 9 av att älski skickade mms, sen somnade jag om en stund.. For med pappa och sara till storheden, kikade in på Onoff snabbt och visade vilken systemkamera jag önskade mig i julklapp, sen vidare mot Ica maxi ;p Och fyfan vad folk det var, brukar inte ha något emot det.. men idag blev det tooo much. Blev gnällig och ville därifrån, orka att jag beter mig som en 5 åring ;D haha

Senare på hemmaplan börjades det att städa, dammsög mitt rum, och allt annat som tillhör städning.
Gjorde inte detta som någon ren rutin, utan för att pappa hade hämtat ner alla julsaker från vinden ;D myyyys det är här hemma nu! Fick även en liten minigran till mitt rum, som lyser så fint så. Sen, vad hände av kvällen? Lallat runt här hemma och inte gjort ett skvatt. Vilket gav klagomål från både höger och vänster. Så jag kollade på tv.

Pigg tjej ni har att göra med här! Men det är bara idag..
Imorgon blir det att plugga som en åsna, prov på tisdag :o wish me luck.


Godnatt till dig, dig & dig.

RSS 2.0