Hold My Heart

image71
ååååh, sötnos!<3 Ta hand om dig nu, för du är guld värd.

kiss me





Onsdag onsdag onsdag idag, men jag har torsdag i huvudet.. konstigt att jag aldrig kan hålla mig till den dag det faktiskt är. Kanske är det för att tiden går så ruskigt fort, att julen närmar sig och man vill bara att det ska vara ny dag hela tiden, eller så är jag bara lite knas. För egentligen vill jag inte att de här dagarna ska gå fort, jag vill att dom ska vara långsamma, allt för att få mer tid med dig. Fast egentligen blir det ju inte mer tid bara för att den går sakta och inte mindre bara för att den går fort. Men ni förstår säkert var jag menar, jadå.


Iallfall, sitter just nu bara här och lyssnar på Silverstein - My heroine, funderar på att gå och se klart Beck - I guds namn som jag lånat av james, hör och häpna, han har beckfilmer ;) hähä. Och jag är jättetrött för den som ville veta.. Tänkte bara så ni vet ifall jag somnar på tangentbordet och allt far bort, men då skulle ni iofs ändå inte läsa det här, så jag skriver det nog mest för min egen skull, eller vadå? Nä, svammel hejhopp.

Imorgon så är det iallafall lång dag i skolan, men tacka gudarna för den 2 timmar långa sovmorgonen, även fast jag ändå vaknar vanlig tid. Sen så blir det väl lika lalligt som vanligt på bilden där på slutet av dagen, död lektion.
Sen blir det att vara med james hela kvällen, yyyh sen far han till thailand, fy vad jag kommer sakna dig hjärtat.. ♥


Ja, nu har ni säkert blivit lite klokare, tackhej!

it's just another winter

sitter i skolan nu och häckar ;p hatar att bussarna ska gå så knepigt, tar man den som går 08,50 så är man här förtidigt och tar man 09,06 så får man springa från stan till skolan typ.. så det blir ju att man tar 08,50 :o haha viktig information! men jag ville bara meddela er detta. ^^

Har datalektion alldeles strax, ska tydligen gå igenom excel.. får väl se hur roligt det är på en skala.
Sen bara matte resten av dagen, så jag kommer nog komma levande ur denna dag :)

Aja, ciaooo!


♥ jamieeee

bright eyes

tjingtjing! tänkte skriva lite, rastlös + att VISSA börjar klaga på att det går för segt mellan varje inlägg ^,
Iallafall, fredag igår och det innbar sjuhelsike mycket rapportjobb i skolan, men duktiga var vi och hann klart en hel timma innan inlämning! creds till oss :D For sen en sväng på stan med camilla & vanessa, sen raka spåret hem.. Väl hemma duschades det och käkades fil&flingor, nice middag ;>

Efter det blev det att åka tillbaks till stan och möta james, blev bio (heartbreak kid) rätt nice film! -"fuck me like a niggah!" -"ehm... *tänker efter* OKEJ! *kör på som fan!* " haha, bör väl ses! :) sen for vi bara hem till gossen, lallade på och sleeeping ;> Fast vaknade ett antal gånger runt kl 6-7 av att människan bredvid antingen har spring i bena eller är hungrig, typ haha.. men go är han, utan tvekan! (;

Och nu sitter jag här hemma, nyss duschat och funderar på vad jag ska äta till middag ikväll.. tips? hähä.
Sen kommer väl ekollonet om en stund, får ta vara på tiden nu innan han far till thaithai :)


PUSS KRAM OCH NYP I STJÄRTEN {∞}

so small

Jag har onsdag i huvudet idag, men ack så fel, tisdag tisdag tisdag!
Dagen började med lite sovmorgon, men det är rätt onödigt att ha egentligen.. eftersom man ändå vaknar samma tid som alla andra dagar ;> Men ah, projekt störsa delen av dagen, eftersom jag bara slamsade bort matten med camilla och alex ^, gick med dom till lärkan då jag slutat och lallade på där snabbt, sen tillbaks till örnen, borstade tänderna med camilla osånt ;D snygga tjejer som står och gör det i skolan haha!

For sen mot tandläkaren i gammelstad, hade turen på min sida eftersom den som var före mig inte kom dit, så jag fick den tiden :D slapp alltså sitta och vänta i dryga 40 min ;> & ovanligt tyst var min tandläkare som annars maler på som satan ;> men hon hade väl en dålig dag. Så då vet ni det.

Och annars ikväll har det inte hänt så mycket, pluggar lite engelska och varit ut lite :)
& nu vill jag bara sova ;> så varför tveka? Godnatt!
puss kram och nyp i stjärten ε


;>>

jamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjames
jamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjamesjames ♥




hiiihi, gonatt ;>

helg helg helg ;>

jao, ännu en helg är förbi, går i vattenfallstempo :O kååå.. men den har varit bra!
for till james direkt efter skolan i fredags, tog det bara lugnt osånt ;> sov där tills på lördagen då jag började rulla hem vid 16 tiden ;> Väl hemma hände det inte så mycket, så jag for till malin där även vanessa var ;D snackade bara på och svammlade ^, ovanligt.. haha

"men det är natascha, från festen i lördags!" 
hahahaha!


aja, nu ska jag se på Andra Avenyn, för det har kommit nya avsnitt ;)

Pusss!

Tryckfallssjuka

haha fin rubrik, men sitter i skolan och skriver om det just nu ;> Går väl hyfsat bra, jobbat mer idag än vad jag gjort de två senaste veckorna;D bra johanna!

Slutar väl om ungefär en timme tror jag, eftersom vi får fara när vi vill typ.. ska nog på stan en snabbis, upp till mamma och hämta pengar & sen vidare mot snyggjames;D saknar han! 

Puss kram och nyp i stjärten ♥

One day she will tell you that she has had enough

Ah, dessa torsdagar! Drygt långa lektioner och sent avslut, & man vet att hemma väntar den traditionella "torsdags städningen" usch&fy. Men den ska jag smita undan denna vecka.. Iallafall, kom hem för prick en timme sen, trött & sur. Allt har varit rätt fucked up idag faktiskt. Är så sjukt less på vissa personer & vissa saker, så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ^, Ah, var nyss över till emma & lånade Fjorton suger, så ska roa mig med den ett tag :)
sen jobba lite på projektet, som varken går framåt eller bakåt :D haha.. våran grupp är sjukt flitiga.

Ah, kort från mig, pusstja!




♥ Du, bara du.

When I see your smile

ah, sitter i skolan i vanlig ordning.. Slutar om 10 minuter så det är inte fyskammmm.. har egentligen projekt nu, men våran grupp var på den lata sidan idag ;> haha ovanligt. Hade matteprov imorse också, kändes som att det gick riktigt bra faktiskt!:D halleluja, under sker!

Nä, nu ska jag jobba de sista minuterna som är kvar av lektionen.. goood luck till mig ;>


Puss kram & nyp i stjärten!

if it makes you happy



uuuuusch jag hatar att känna stess och det gör jag som fan nu, matteprov imorgon!
Steg ändå upp i bra tid imorse, tänkte "nu ska jag fan satsa på matten.. så har jag gjort bort det sen"
men lika väl så sitter jag här ännu i min morgonrock och har inte ens tagit fram matteboken, fyyyy!

nu ska jag rycka upp mig! wish me luck ^^

pussss!

let love rule



yyyyh, trött som en stork! Konstigt då man sitter uppe o lallar hela natten & sen vaknar av att tv;en står och skriker klockan 11.. inte mys. Travade upp iallafall & sa grattis åt pappa på farsdag & gav han en bamsekram :)
Och även idag så fick jag ett lyckorus av att det snöade, älska älska älska! så jag gick ut och började leka lite, gjorde en snölykta & en miniliten snögubbe, söt blev den.. :D ska lägga upp bilder på min fina produktion sen!

& igår så var det öppethus på skolan, inge vidare kul på en lördag.. Gick sen med vanessa och käkade på donken, eftersom alla snackade om att maten i skolan smakade DÖD.. så orkade inte utsätta mig själv för att börja må dåligt ^^ Sen gick vi bara runt lite på stan & sen bar det av hemåt för att sen återvända till stan inom loppet av två timmar drygt. Vi tänkte att vi kunde gå och kolla på lite innebandy i pontushallen, haha.. pajala blev mördade.

Sen for vanessa till sunderbyn & jag till hertsön för o vara med goooojames :)


och ja, vad händer idag då? Ska faktiskt plugga lite matte nu i en timme :o duktig tjej..
sen far jag & möter vanessa o gunilla vid kvantum i stan, vi skulle fixa karra eller något, sen ska vi spela bingolotto ;D hahaha.. vi är störda, men desto gulligare.

PUSS KRAM & NYP I STJÄRTEN!;>

halleluja! ;>

Alltså det är världens lättnad att denna vecka nästan är slut nu. Varit så jäkla drygt, läxor & fanskap ^,
Slutar väl om drygt 2 timmar, kanske tidigare eftersom vi har projekt hela dagen & lärarna har ingen koll på vars vi håller hus.. ;> skönt!

Blir en sväng på stan med sofie efteråt också, ska fanimej hitta en huvtröja nu, eftersom jag varit klantig nog och slarvat bort alla.. misstänker att den antingen blev kvar i kiruna under KF eller under PDOL.. vet inte riktigt vilket av det jag ska skylla på. :o

Nu ska jag jobba vidare med min utvärdering av redovisnigen som vi höll igår på Kråkberg.. gick tipptopp!


Later! ^,

Island in the sun

tjaaao!
sitter på KH med linn och jobbar med vårat projekt, "Dykning" :D jobbar om framtidsmål, saker som vi vill göra i livet.. och ett mål är att dyka utomlands ;> voreeee något!

Och nu ids jag inte skriva nå mer, hörs later..

Ciaaao & puss på james ;> ^,

Rock and roll is dead

Ja, då är höstlovet över och vi lämnar det med en tung klump i magen. (hahaha nu lät det som att jag vore gravid.. men så är inte fallet.) Utan med stort vemod, usch&blä för skolan just nu.. det är för mycket på en gång!
Listade upp alla läxor jag har idag, och det var väl ungefär 7 stycken.. myyys! sitter faktiskt nu och jobbar med 3 olika samtidigt, går väl sådär ^, alla tre är halvgjorda och rätt värdelösa, men vatusan!;> jag fixar det.

Och igår så bokade jag och vanessa biljetter till Magnus Betnér! woah, najs najs najs. 30 november i KH :)


nu ska jag fortsätta jobba.. hamnar här på blogg, pixbox, bdb osv. hela tiden.. inge bra att jobba vid datorn. :O

pusskram & nyp i stjärten!

Sweet november

Hejhopp klockan är 01:27 och jag är inte det minsta trött!
Kom hem från linnea för drygt en timme sen, varit där hela kvällen med alla andra ;>
Bjöds på middag, körde lite singstar och sen blev det "sanning eller konsekvens - elaka versionen" resten av kvällen typ ;D var inte helt tokigt! Knatade sedan hem i kallvädret, men vad gör det nu när snön har kommit.. som jag har längtat! :)

Så just nu sitter jag och kollar på sex and the city. YYYYYBER bra!
funderar när jag ska sova, men det blir nog inte än på ett tag. Ska väl utnyttja sista "lov-natten"..
usch&fy för skolan på måndag.



ciao! ♥

Början på slutet

Ja, så kan man också kalla det. Iallafall slutet på året.. 1 november idag, huuuga!;D Aldrig varit med om att ett år har gått så här fort ;> Men det är bra, i guess? Betyder väl att man har haft kul, eller nå.
Men men, än är det inte över.

Igårkväll blev det Vansuchas place, käkade och bara babblade på ;> nice vare iaf! Kom hem runt 11 och var dödsseg, lallade på med musik och sen begav jag mig mot sängen..
Kollade lite på discovery channel och sen slocknade jag ;D haha, och ja.. discovery channel och animal planet är as bra. Lärorikt på något vis, eller så är det bara ännu ett bevis på att jag inte har alla indianer i kanoten...
Iallafall, idag så vetefan.. har hjälpt syrran att städa lite, men det var inte så jävla kul..
Ska hoppa i duschen alldeles strax, sen får jag se.. skulle va med james? ;> aja.


Dagens låt är lätt Plain White T's - Losing Myself :) (nu blir sofie glad;D haha)


PUSS KRAM OCH NYP I STJÄRTEN! ♥

RSS 2.0