Flott nytt hår!



Tänkte bara skriva gott nytt år, eftersom att jag inte hade tänkt sitta här vid 12slaget och önska er det.
Fail på mig som inte kommit ihåg att sätta ihop ett stort bildcollage, men får ordna det imorgon.
Avslutar väl årets sista inlägg med sjukaste bilden på länge. ↓

Ha en trevlig kväll!





Nåt annat än det här.



En kvinnas hjärta är en djup ocean av hemligheter.

 

Här har jag myst på hela dagen. Nu ska jag göra slutspurten
på inlämningsuppgiften och sedan kommer mamma och pappa hem med go'maten!

 

Nyår imorgon förresten, för den som missat. Helt sjukt hur fort det
här året har gått. Och hur sjukt mycket som har hänt, som man aldrig
trodde skulle hända. På gott och ont.

Latero vänner, fänz.

 

 

 


Jag har stressat bort för många vackra stunder.


Och här lyser man med sin frånvaro. Anar att jag inte har allt för mycket att komma med. Dagarna rullar på och jag sitter ständigt och uppdaterar på SAS och SJ's hemsidor i hopp om att biljettpriserna ska sjunka så jag kan åka tillbaka till östersund. Men det lär ju ta sin tid. Känner bara att jag vill dit nu, helst nyss, men väldigt snart.


Ska alldeles strax skramla ihop mina grejer och åka in till stan för att plugga. Funkar inte att sitta och läsa hemma. Har det aldrig gjort. Tar även emot som fan att sätta sig ner med böckerna igen, huga. Men har man tänkt bli något här i livet så kan allt inte bara vara roligt. Så är det ju. Det är lite som när man var på Max när man var liten, stränga order om "hamburgaren först, sen pommesen!". Så är det även nu, gör bort det jobbiga först så får du göra det roliga sen. Istället för tvärtom.


Lunch nu. Latero vänner, fänz.


Skenet har bedragit så många gånger att jag sällan låter mig bländas längre. Jag ser igenom.



Hur trött och seg har inte jag varit idag då... Har sovit om vartannat och tagit drick- och matpauser. Haha. Vilken dag. Kan iallafall konstatera att efter att ha sett "hur många lingon finns det i världen" för andra gången den här veckan att - den är sjukt bra! Varvade skratt med gråt, typ. Alla må se den.

Hade iallafall sjukt roligt hos sandra igårkväll med resten av tjejerna! Dock blev ju resten av kvällen i stan/Allstar en slags besvikelse, på både det mesta och de flesta. Men det är ju luleå det.

Nå väl. Ska försöka bli trött nu trots dagens alla sovpauser. Ska titta på JVM tills tröttheten slår in.

God natt vänner, fänz.


You never think the last time is the last time. You never think there will be more. You think you will have forever. But you don't.

 

Juldagen igår. Fest igår.
Fosterställning idag.

 

 


God jul allihopa!





Tänkte bara flika in och säga god jul till er! Har haft en jättemysig julafton med familjen + fredrik. Fått superbra julklappar, så gott som inredning till en hel lägenhet. Så jävla bra. Lär komma upp en del bilder imorgon om jag hinner, för imorgon ska även världens bästa sandra firas! Tjejen fyller år och det ska vi se till att hon sent ska glömma.. möhöhö..

Nå väl.
Ha en fortsatt fin julaftonskväll/natt.

God natt vänner, fänz.


I closed the box and put it in a closet. There is no real way to deal with everything we lose.





God kväll.
Varit en riktigt bra dag idag! Började dagen med att möta upp jenny för att luncha, sedan drog hon iväg till jobbet så jag strosade runt på stan med syster och fixade julklappar. Vi åkte sen hem till henne och ba mööös! Har fixat de flesta julklapparna nu, tror jag... Blir väl några panikköp på fredag, garanterat.

Nu ska jag fortsätta att se de avsnitt som jag missat av julkalendern. Den är riktigt bra i år!

Latero vänner, fänz.


Äntligen hemma i Luleå!



Ja, nu är jag på plats. Var så himla skönt när planet landade på Kallax igårkväll efter nästan 12 timmar på resande fot. Tror inte att ni förstår hur rastlös jag var på Arlanda första timmarna, men sen fick jag sällskap av vanessa! Vi käkade och strosade runt. Det var typ det bästa på hela dagen. Så, strax före kl23 igårkväll fick anlända hem och somna gott i sängen. Sov som en prinsessa till kl 12 idag när jenny ringde och väckte mig. Blir att möta upp damen för en fika/lunch imorgon. Kul! :)

Har även hunnit vara produktiv idag. Fixar endel julklappar på stan och sedan ikväll så har gustav varit här. Vi bakade lite och snackade skit. Ren harmoni att få vara hemma. Men samtidigt så kan jag inte sticka under stolen med att jag ändå saknar lägenheten i Östersund lite, trivs så oförskämt bra i den! Känner mig ovanligt hemma där. Och sen, nojjig människa som jag är, så går jag och funderar hela tiden på om jag slog av alla plattor... drog ur alla plattångar... stängde av diskmaskinen.. drog ur vattenkokarn.. Ja, ni hajjar.

Latero vänner, fänz.



You know someone is a true friend when, you are about to break down and cry but they will say the stupidest, most random thing just to see you smile.




Amen denna trötthet, kan inte riktigt sätta ord på den. Och nu ska jag göra ett sista ryck med
packningen och sedan göra mig snabbt iordning. 11.40 kommer taxin och 12.50 åker jag upp i luften
och landar sedan i stockholm. Fint. Vanessa skulle mest troligen komma och göra mig
sällskap också. Hur bra?! :D Svin bra.


Latero vänner, fänz.
Hörs i luleå.

 

 


Packåsna...



Sådär kommer jag att se ut imorgon... som en riktig packåsna. Fyfan. Förståååår inte varför jag inte tog med mig en stor resväska hemifrån, då hade allt varit så mycket lättare. Nu har jag bara lilla fjuttrullisen + en bag. Hur i hela friden är detta tänkt. Inte en chans att jag kommer kunna ta med mig något annat hit sen... S-u-c-k!

Inbillar mig att det kommer lösa sig imorgon när jag MÅSTE packa ner allt. Det är då prioriteringssinnet kommer fram. Kommer jag att behöva den här? Kommer jag inte att behöva den här? ...

Blablabla.
Må sova nu känner jag.
God natt vänner, fänz.


Twitter!



Har ni inte twitter så är det dags för varenda liten pippifågel där ute att skaffa det!

Följ mig på → http://www.twitter.com/johannnahansson


And we're standing side by side as your shadow crosses mine.




Håller på att packa lite smått och har snart tvättid också. Må även svepa runt lite med dammsugaren så att det är fint här när jag sen kommer tillbaka efter jul. För imorgon runt kl13.00 går mitt plan från östersund ner till stockholm, där ska jag spendera heeeela 7,5 timme innan flyget sedan går vidare upp till luleå. En jävulska omväg om ni frågar mig. Men det var det billigaste och, faktiskt, den snabbaste vägen. Men av min erfarenhet så brukar tiden på arlanda gå ganska fort, dock vet jag inte hur fort det lär gå i eget sällskap. Men det ska nog gå fint.

Har iallafall haft en jättebra helg och gårdagen var hur mysig som helst. Nu tänkte jag ta mig tid att dra ihop en frukost, låter som att min mage är i behov av det.

Latero vänner, fänz.




Städa städa varje fredag, och så varje jul, det tycker jag är kul!



Håller på att storstäda lägenheten. Byter sängkläder, städar badrum, kör diskmaskinen för fullt och fejjar på. Håller även på att dö av värmeslag här inne, tror att jag borde se över elementen lite....

Annars händer det inte så mycket speciellt idag, blir mys ikväll och ja. Det är det.

Latero vänner, fänz!


Ha en fin fredagskväll!




...själv lipade jag just som ett barn till Svenska Hjältar-galan. Så himla fint.

 

 


Lika som bär.



Kom och tänka på Anders Timell och Luftens hjältar-Wildcats likheter här om veckan. Hur sjukt lika är de inte?! Tycker det är sjukt roligt. Men det är ju jag det.


C-vitamin överdos.




Nytt beroende: Apelsiner. I mängder.


If you can see a future for yourself without me that doesn't like, break your heart, then we're not doing what i thought we were doing here.



Men hur seg dag har inte jag haft? Vaknade senare än någonsin, fick en smärre panik när klockan visade 12.30 och jag VET att jag har varit vaken tidigare under morgonen. Vaknade vid 8 första gången men la mig i sängen igen för att titta på Musikhjälpen. Sen vet jag inte vad som hände.

Har iallafall hunnit städa lägenheten litegrann, allt för att slippa en enorm storstädning innan jag far hem på måndag. Längtar som ett barn. Efter familjen! Efter julen! Och efter att få träffa alla norgejäntorna! :D

Nu ska jag leta efter någon middag och sedan ta en lååång dusch. Har tänkt ha en riktigt myskväll med någon bra film oså. Det är nog den enda fördelen med att elen INTE ingår i hyran som redan är skyhög, man lever i ett ständigt litet mörker men med massa ljus! Mysigt dygnet runt, liksom.

Latero vänner, fänz.


In order to move on, you must know why you felt the way you did, and why you no longer need to feel this way.



Seg dag. Trött i storhjärnan och jag behöver sömn.
God natt vänner, fänz.


Yeah, well, faith is believing when there's nothing else you can do.




God kväll! Sitter här med nyfärgat hår och sneglar mot tvn, twilight som står på schemat på kanal5.
För ett år sen så HATADE jag twilight mer än något annat, mest för att alla andra trilskades med att DYRKA filmerna. Och då försvinner alltid hela grejen. Hatar sånt. Men gav vika och började mala igenom filmerna ändå, och här sitter jag.... lika kär som alla andra. Blir så besviken på mig själv.

Pratar även med blom på talkbox, fick höra att allstar inbillar sig att dom är värda 180kr i förköpsbiljett för juldagen. Visserligen kommer man köpa det ändå. Men vad får dom att tro att dom är värda 180 spänn liksom? Oh-my-god! Sänk era värderingar. Allstar är ändå bara ännu ett av luleås sunkhak. Men någonstans ska man ju gå å!

Nåväl.
Twilight nu och sedan läggdags.

Trevlig kväll vänner, fänz.


Musikhjälpen!



Förresten, ni får inte missa Musikhjälpen som har börjat sändas nu! Sänds alltid nu kring jul, främst nätter och mornar. Älskar att somna till det, och sätta timern på tvn till kl6 så man får vakna till det också! :)

Svt2. Se eller dö.


Trött chej.

 

Ahapp, sov bort halva eftermiddagen och kvällen. Skönt. Gode tur att jag är ledig imorgon! Men ska ändå vara uppe med tuppen, måste ju se luciatåget på tv! Äääälskar den stunden, varje år!


Nu ska jag sätta lite mer färg i håret, sen sova. God natt vänner, fänz.

 

 


They say the inability to accept loss is a form of insanity, it's probably true. But sometimes, it's the only way to stay alive.



Har nyss kommit hem från skolan och blivit överröst med x antal nya uppgifter. Tror jag vill spy lite. Har även den icke så älskade läraren i den här delkursen också. Positiv var det ja..

Nu ska jag och min förfrusna kropp lägga sig i sängen ett tag och titta på One tree hill.

Latero vänner, fänz.



Tidig kväll.


Har haft bagarstuga här i lägenheten idag, varit riktigt mysigt faktiskt! Och nu ligger jag här i sängen och tittar på beck, känner att mina ögon kommer ge vika vilken sekund som helst så ska väl lägga bort detta lilla knäelement och bädda ner mig. Imorgon börjar föreläsningarna igen, visserligen bara måndag onsdag och fredag. Skönt! Känns konstigt att jag åker hem igen redan nästa måndag, men även huuur mysigt som helst. Mamma skickade bilder på hur hon och pappa fixat och donat i mitt gamla rum, så ser fram emot att få komma tillbaka dit :) Även de faktum att det är juuuul på riktigt då!

Nå väl.
God natt vänner, fänz.


Tredje advent.




God dag och trevlig tredje advent! Redan tredje?! Det går fort nu! Idag har jag hittills varit oerhört hurtig och imponerat på mig själv. Började dagen med att gå en långprommis runt halva östersund kändes det som, sen även varit och handlat eftersom att jag fått för mig att baka! Utan elvisp. Kommer förmodligen ha träningsvärk i armarna imorgon då. Men det får det vara värt.

Nå väl. Ska bädda sängen och greja vidare nu.
Latero vänner, fänz.


I wish there was a cookbook for life, you know? Recipes telling us exactly what to do. I know, I know, you're gonna say "How else will you learn, Kate."


Den här filmen gick just på kanal5 och det var den bästa jag sett på ett bra tag faktiskt. Förväntade mig att det skulle vara någon romantisk komedi smörja. Men jag tror jag grät fler gånger under den här filmen än vad jag gjort de senaste halvåret. Och då är en film bra! Lilltjejen i filmen är nog den finaste i hela världen också, fast jag tyckte mest bara synd om henne hela tiden. Så himla ledsen.

Ni måste se den.


Myskväll.



Hårfärgningen blev lyckat. Äntligen ser mitt hår ut att leva lite. Bra det. Trist om det vore dött. Tidigare ikväll och även resten av kvällen så har och ska jag bara myyyysa. Inte göra ett endaste dugg. Enbart ligga i sängen och titta på serier. Som jag längtat!

Latero vänner, fänz.


Most days i'm stuck somewhere between not caring at all, and caring too much. Emotional rollercoaster.




Nu tänkte jag ta tag i upprustningen av min man. Alltså, inte min man kille karl. Utan min MAN, lejonMAN!
Är väl mer gråbrunhårig för stunden, så något måste ju göras.

Återkommer med resultat.




De finaste människorna i mitt liv.


The hardest situation to stay happy in, i think, is when you're trying to find love and yourself at the same time. It just doesn't seem to fit well.




Det är ett sjuhelvetes snöoväder här i Östersund! Vaknade vid 7 imorse av att det lät som att lägenheten skulle trilla ner, åtminstone att fönstrena skulle blåsa sönder. Hade inte blivit förvånad om vi säger så. Det är sjuka mängder snö som kommit! Hoppas på att det slutar snöa senare så jag kan plumsa mig fram till ica och köpa fredagskarra/fira-att-jag-är-(förhoppningsvis)-klar-med-rapporten-karra. Time will tell.

Nu ska jag fortsätta på rapporten som är sänt från helvetet för att förstöra mitt liv. På återseende!


You can choose what stays and what fades away and i'd do anything to make you stay.



Kämpar på med hemtentan, vissa stunder känner jag att det flyter på riktigt bra och i nästa stund så tappar jag livsglädjen totalt. Livet som student, ungefär. Nu finns det heller inga hinder för att inte kunna plugga. Lägenheten är städad, jag har för första gången på 4 månader ett riktigt bord att sitta och plugga vid, jag har en stor kaffekopp bredvid (varför är jag ALLTID påväg att skriva BREIVIK istället för BREDVID?!) mig och ja... jag har inget som talar emot att jag har en perfekt pluggmiljö. Skönt, samtidigt som jag har en liten djävul på axeln som säger "fan, tänk om du ändå hade varit sjuk och haft anledning att inte plugga!". Snart börjar jag väl inbilla mig att jag har diverse krämpor.

Nåväl. Kämpa. Kämpa.
Som min kloka syster sa "Ångesten är ofta värre än vad själva uppgiften är".
Helt sinnessjukt sant.

Nu kör vi.


God morgon.


Min dag.


Pepparkaksgubbar.


Mina "pepparkaksgubbar" från förra året. Tänkte ge mig ner på stan i helgen och leta efter nå roliga nya figurer så det lär komma en 2011-version på filurerna! :)







Och favoriten... ↓

Tjuvarnas Jul




Ni måste ju kolla! → http://svtplay.se/t/169547/julkalendern__tjuvarnas_jul



In order to move on, you must know why you felt the way you did, and why you no longer need to feel this way.

 

God morgon, god morgon! Har varit uppe ett tag och tittat på tv, EfterTio är ju en ny favorit hos mig! Annars är allt fint, mitt ringfinger har svällt upp till dubbel storlek och snart ska jag få mitt morgonkaffe. Standard. Sedan blir det plugg heeeela dagen, vill nästan gråta lite av bara tanken, eller drabbas av akut vinterkräksjuka så att jag får en anledning att slippa. Men slippa läää man väl aldri'!

 

Latero vänner, fänz.

 

 


Being aware of your crap and actually overcoming your crap are two very different things.



Har suttit och lyssnat skadligt många gånger på Adele - Set fire to the rain, så nu är jag sjukt less på den. Hittade dock en sjukt bra remix med Skrillex på den låten. Kolla upp det, kamrater! Nu ska jag alldeles strax se dagens avsnitt av julkalendern och sedan blir det att sova.

Julkalendern är förresten sjukt bra i år. Eller sjukt och sjukt, den är bra. Mysig.

God natt vänner, fänz.



Jag 2011


Sett att många börjat göra "Jag genom året" och jag tänkte väl inte vara sämre.
Försökte vara så seriös som möjligt, precis som alla andra.




Här var jag snurrig ↑



Hungrig ↑



I sit by myseeelf, talking to the moo-o-ooo-ooon! ↑



Sket just ner mig ↑



OMG!!!!!!!! ↑



Hello you sexy little thing.... *flört* ↑



SCORE!!!!! ↑



Om jag kan vissla? OM JAG KAN!!! ↑




Love being me! :)



I spend way to much time in my head.



Tittat på x antal One Tree Hill avsnitt ikväll, har även hunnit med en skype med sandra som jag snaaart får träffa! Längtar! Och nu är det dags att inta sängen efter att tänderna har fått sig en omgång av borsten. Varför är det egentligen det jobbigaste momentet på heeela dygnet?


Hur som haver.
God natt vänner, fänz.

 

 


Ibland får man vara bekväm.




Min mage vägrade vänta en endaste minut till efter att få middag, så detta fick bli dagens mästerverk. Tack Grandiosa!


It's better to leave it broken than to hurt yourself trying to fix it.



Idag är verkligen en sån dag som jag skulle kunna sova bort totalt. Anar att jag behöver semester efter min lilla tvåveckors semester hemma, men det finns det dessvärre absolut inte tid för. Synd för mig. Nu tänkte jag snöra ner lite grejer i diskmaskinen (sån jävla lycka en maskin kan ge!) och sen säger min mage att det är dags för middag!

Latero vänner, fänz.

 


Decemberfrukost!

 

Coop har dom godaste lussebullarna, som går att köpa alltså. Annars så slår ingen min mammas lussebullar! Tänkte dra en kamm genom håret nu och sedan börja röra mig mot skolan.

 

Latero vänner, fänz.

 

 


The easiest way to not get hurt is to not care. But that's the hardest thing to do.



Har haft en mysig dag idag! Minus att familjen for hem till norr imorse, det är alltid lika trist även om det bara är någon vecka tills vi ses nästa gång. Anar att man inte klippt den mentala navelsträngen helt ännu, det är svårt att inte ha familjen i samma stad och inte heller i grannstaden. Men man växer med det.

Under eftermiddagen och kvällen mötte jag upp malin ute i snöovädret, tog en långprommis och gick sen hem till henne och hade lite kvalitetstid. Det är kul att se hur nära man kommer varandra, på så kort tid. Och att känna ett sånt förtroende som jag gör för henne har jag inte ens för vissa personer jag känt så gott som hela livet.

Hur som haver. Nyss sett klart på Beck och tänkte krypa ner i sängen ganska snart, var uppe redan kl 6 imorse så huvudet börjar bli trött nu.

God natt vänner, fänz.


Snö!



Såhär mycket snöade det utanför mitt fönster idag! Kommit mellan 1-2 dm, på bara sisådär 2 timmar. Galet mysigt. Och en annan sak som är mysigt är att jag ska hoppa i badet nu. Soooom jag längtat efter att ha badkar!!


Mysmorgon hos mig.



Landat.


RSS 2.0