4 BUGG OCH 1 COCACOLA

Ni har nog aldrig skådat en mer rastlös johanna, tog mig ut på en prommis i hopp om att det skulle bota mitt kryp i kroppen, men icket. Har fortfarande energi för en hel kommun kvar!

Roade mig just med att leka lite.. ja, med rösten alltså.


Asiat - okänd
Röst - johanna "rastlös" hansson




Samara - ja... samara?
Röst - johanna "lättroad" hansson

(och nej, det är inte världens längsta luftrap jag drar...
hade däremot INGEN luft kvar i lungorna efter det där...)



Bäbis - okänd, men ser jobbig ut..
Röst - johanna "helt fucked up girl" hansson





TACK OCH GODNATT FRÅN HUS NUMMER 10!





updat.

hahahahahahaha

-              oscar says (22:47):
det var typ inte kul
-              oscar says (22:48):
blev fan rädd



oh, call 911... im on fire!

Humörsvängningar, tror det beskriver denna dag ganska så bra faktistk!
Var kalasglad imorse då jag var hemma, men sen blev det stressigt till bussen och ja.. då blir alltid allting helt fucked up, och då brukar dagen vara förstörd. Så ja, gick sur som ett bi genom stan och mot skolan, blev ännu mer sur då jag kom till skolan och det släppte väl någongång strax före lunch. Sen alltså.. sen VETEFAN vad som hände, allt bara flippade. Mötte upp sofie efter skolan och hon om någon kan intyga om vilket riktigt groteskt sjukt humör jag var på.. -"johanna, är du hög eller något?" -"alltså... vad är felet, du är mentalt störd!" Det fick jag höra x antal gånger, men det är vardagsmat ju! :D

Och idrotten då, jo.. det verkar som att det är några fler kända ansikten där, än bara annas ;)
fast jag nöjer mig med bara hennes också, det är inte det.. ;)
iallafall, vi ska styra ett konditionspass för de andra i klassen har vi planerat nu. Enbart för att vi själva ska slippa vara med på det, annars kommer idrottskillarna att ta det ifrån oss och mörda oss med något maratonspringande eller likande, eller jag vet.. stå och trampa på en såndär stor madrass. Tänker alltid i början "men det här var ju rätt kul, stå här och trampa med höga knän.. pft!" sen står man där 10 min senare och bena bara skakar. Bevisar väl den underbara fysiken som man har.

Jag i stadig form, något att bita i det där!



godmorgon, godmoooorgon!

wö wö wö wöööö, morgonpigg, morgonparty, hos mig, hos mig, hoooos mig!
yeah, put your hands up!!

måste ha något att göra med att jag vaknade till denna låt, låg som i koma och var helt död.. sen började den spelas på mobilen som alarmsignal och då, började ligga och shakea lite halvt för mig själv.. sen hakade jag på sången då det kom till första "I'VE GOT THE POWAAAHH!" :D Sen flöt det bara på, hoppade upp ur sängen, ställde mig och började dansa lite, hoppade i kläderna och snurrade ut mot köket. Där slutade dansen, för då hörde jag inte musiken längre. Så jag gick tillbaka till mitt rum.

 

Nu måste jag för helvetes jäklar göra mig klar, min buss går snaaaart!
fick just veta att anna glömde idrottskläderna, så det blir inge mobbning på oss, yes!
Undra ifall NÅGON ANNAN på hela gymnasiebyn har idrott med oss? eller har vi för oss själva, för att vi är så förbannat hurtiga, så ingen hänger med i vårat tempo?
jag tror nästan det, jag vill tro det! :D


-

Den lyckan varade inte länge.
godnatt.

behind blue fuckin' eyes

Ett ord jag alltid har svårt för är bråttom, eller stavas det brottom? nej inte brottom.. det blir fel, eller? hur som helst så har jag brÅOttom nu..

ont i magen har jag också, men det kan jag stava rätt iallafall.


/Fröken Svår (haha älskar att säga det, FRÖKEN SVÅR, hahah soooo funny...)

ser ut som att jag säger "hörredudu!"
fast det gjorde jag inte, jag bara satt där och pekade med fingret.
Jag sa ingenting, ingenting alls.
Som jag brukar säga "jag säger ingenting, så har jag ingenting sagt!" Fast då sa jag ju något ändå? Åh herregud, gröt gröt gröt.. hejdå!



touch and go

 

Blev att fara till malin en sväng ikväll. Började kolla på Fighting när jag kom hem och nu orkar jag inte ens se klart den, 1timma kvar och jag kan inte hålla mig vaken länge till.
Godnatt fänz.

This boy

Har nyss ätit och nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Alla friends verkar vara på olika håll.. pojkvänner, personalfester och allt lajbans :) Så jag funderar på att ha en myskväll för mig själv, se någon film och.. bara vara... myskläderna är på också, så jag är redo! Sedan vet man aldrig vad som händer, ska hålla tummarna för att mr.wallin ska hitta sig hit senare eftersom att jag känner på mig att jag kommer bli riktigt rastlös senare, men man vet aldrig med den herren och det underbara lokalsinne som han har :)



Nä, nu är det Fighting eller Never back down som gäller.. tror att det var båda dom filmerna som nyss blev klara på utorrent :)


later, kyzz.

Happiness in Magazine

Sms från sofie kl:16.55
"Din bild är i nsd idag ;)"

-"PAPPAAA, FAR OCH HÄMTA NSD FRÅN JOBBET! NU!"






fight fight fight, yeah keep on fighting.

Eftersom det inte verkar bli något av denna kväll så tänkte jag försöka få hem den här filmen, alla snackar om den hela tiden och man kan läsa om den på var och varannan blogg, så jag anar att den är bra? såg även att den där stepup-killen är med, så då bådar det gott ;)





updat.
men vafaaaaan, funkar varken tankafett eller piratebay? nu blir jag skogstokig... :(
vad ska jag nu göra då? blir väl en prommis, som vanligt.
Min rastlöshet kommer att göra mig skinny, så det är ju bra på ett sätt.

Man! I feel like a woman!

gomorn gomorn! nyss kommit ur duschen och då jag stod där inne så började jag nynna på en låt.. "Man.. I feel like a woman! Oh, oh, oh, go totally crazy - forget I'm a lady. Men's shirts - short skirts" så kom jag på, SHANIA TWAIN! goddamn va längesen, minns hur jag brukade stå i morgonrock och dansa till hennes låtar då jag var überliten. och vet ni, det gör jag nu också.. står och snurrar runt i min röda morgonrock och sjunger med till låtarna, lovar att jag väcker mamma nu också. Men tacka för att hon får en fin väckning av mina stämmor! :D


Hårt och brutalt!

Har nyss varit i stan och solat, lite ensamt, men ack så skönt.
Då jag kom hem så slog jag på tven där Linas Kvällsbok visas just nu, och helt förbannat jävla ärligt...jag får kryp i hela kroppen av att se den. Så hemskt tafatt tjej. Träffar en snygg kille, men kan inte prata med honom på nå vänster, bara sitter där OCH SÄGER INGET. Tankar som "men gör något, gör något för helvete ditt pinsamma offer!!" går runt i mitt huvud och jag vill nästan skjuta mig själv för att jag skäms ÅT henne, hujedamig. Just nu så ska hon göra ett grav-test och kan inte kissa i den där koppen, men tro fan det när mamman står framför henne och tittar, vem kan kissa då någon tittar på?!?

och föresten, hon har en sjukt cool stämma på rösten då hon ropar till sitt ex "JÄVLAAHHH IDIÅÅÅT!"

Omslaget på filmen skriker ju "eh, ska vi knulla eller?"
och hon ba "nee..sluta..va du är fjantig dannäää!"




Nä ni, nu ska jag dra ner min bruna kropp under täcket. Oj, lät nästan lite snuskigt.
och ps. jag mötte en läskig gubbe i "blå röret" i södra hamn, jag sprang för mitt liv.
-"hhääeeeäeej tjeejeehhhn!" RUUUUUN!

godnatt.
 

schvin

JUSTE!
hahahaha

fick ett roligt mms här om dagen, löd i stil med:
 "jag kan nog inte träffa dig på ett tag, läkarna säger att jag har svininfluensan.
Hur kan dom veta det utan att ha tagit prover?"



haha, jag skrattade lite för mig själv och insåg sen hur äcklig bilden ser ut egentligen :)

08.29

Nyvaken tjej, eller för 30 minuter sen vaknade jag, men känner mig fortfarnade sådär brutalt nyvaken och kriminellt seg i kroppen.

Dagen i all ära:
- vara på Grundet här i sunderbyn med klassen
- sen...sen vetefan.

Here without you

Har nyss varit ute på en prommis, mötte malin och johanna N en sväng också :)
vad händer nu? det undrar jag också.. kanske hoppa ner i sängen med Fjodor & Orjan som sällskap och se film? sounds good.


New friends!

Jag har två nya polare, jajemen, jag sa jajemen! :D



Här har vi Fjodor (uttalas fjådår, men det var helt enkelt snyggare att skriva det med O istället för Å). Han är uppväxt på en bondgård som låg lite avsides i Kalix-kommun, han var den enda grisen och kände sig därav lite egen, lite unik, lite ensam. Men sedan jag fick vårdnaden om honom så har han visat ett mycket mer positivt beteende och hans framtid ser väldigt ljus ut. Han har nu lärt sig "vacker tass" och jobbar även intensivt på "rulla runt". Hans favorit mat är spenatsoppa med grönmögelost och hans älsklingsfärg är asfaltgrå. Fjodors relationsstatus är Singel, men är öppen för förslag.




Låt mig presentera min andra vän, Orjan. Han är en krokodil av sina bästa år, och påtal om år så har han endel årtionden på nacken, därav hjälpen att stå upp. Orjan är en glad och positiv karl, men när han inte får som han vill kan han bli lite tjurig. Han är rumsren och sköter sig själv ganska bra, inte beroende av konstant sällskap. Men lämna honom inte ur ditt synfält i mer än 20 minuter, då har du inte mycket till hus och hem kvar. Annars så gillar Orjan att sysselsätta sig med att titta på När&Fjärran och även det lokala nyheterna. Jag misstänker även att Orjan har en ny kvinna på ingång i sitt liv då han varit väldigt känslosam om kvällarna och väldigt kåt om dagarna. Jag ska ta ett moder-och-son-snack med honom, uppdaterar er då jag vet mer.



where are you now?

Nu är det illa, jävligt illa.
Nu ska jag slå på mina två favorit gråt-låtar, krypa ner i sängen och bara få vara ifred.
Helt ensam. Även om det verkligen är det sista jag vill nu.





what's golden



Mitt schema inför den kommande terminen, terminen som drar igång redan imorgon.
Har helt fuckade känslor inför detta år, det sista året, året då det GÄLLER. (?)
Aja, det löser sig...det gör det alltid :)

imorgon ska jag och sofie tydligen skriva upp oss för nå teorikurser, vi ska alltså skaffa körkort. Känns ju lite läskigt, kommer alltid vara lika rädd då jag har en bil bakom mig och jag kommer alltid vara lika rädd för att få motorstopp längst smedjegatan. Men det löser sig...det gör det alltid :)




iiiih, va gamla låtar, men ack så bra!





Nu ska jag ut och promenera runt, bara för att jag itne har något vettigare för mig.

breakaway

Inte en enda dag, inte en endaste jävla dag.


Sabotage



nu ska jag snurra runt i mitt rum och tycka att jag är ruggigt cool som lyssnar på denna asbraiga låt.

TIK TOK

vilken U-N-D-E-R-B-A-R dag :) vaknade tidigt, tog en dusch och började för ca 1h sen att känna mig lite trött och grinig. Precis som ett litet barn som behöver ta en lite eftermiddagslur, precis så är jag. Fick just ett väldigt dramatiskt telefonsamtal av sofie, eller okej, det var inte det minsta dramatiskt förutom då hon sa "det ringer på andra linjen, HÄNG KVAR!" kändes lite amerikanskt sådär, som dom alltid gör på filmer. Och ja, jag blir jätte fascinerande då man kan prata med flera personer på samma gång i teleon UTAN att den andra hör vad man pratar om, så hippt!:D

iallafall så ska jag göra henne sällskap ute i rutivik ikväll, ute i skogen. Men det läju bli tjusig, får bara hoppas på att hennes karl kan skjutsa hem mig sen också, annars blir jag FAST i SKOGEN... o-m-g...



fan va cool jag ser ut, höll på att säga "jag önskar att jag var som hon".
Men kom på mig själv, jag är ju jag, jag är hon på bilden! damn!


birthday sex

haha fick en rolig grej av syrran då hon hade varit i stockholm för någon helg sen :D
men jag har en grej på g till henne också....






får alltid luriga grejer av denna dam, som då jag fyllde år och styrde fest här hemma så undrade jag varför alla plingade på dörren som idioter.. gick ut på bron, tittade på dörren och hittade den här grejen hängandes på dörrhandtaget



doesnt everybody want to fall in love?

fick en spontan idé imorse då jag vaknade, att idag vill jag sola. Ja, och självklart går det inte att sola ute.. eller, det är iofs soligt på dagarna men det är endast 10 plusgrader, vad hände med sommaren? jag vet då inte. Hur som helst, fick sofie att haka på min sol-idé, så runt 8 tog vi den kära och underbara bussen till stan (längesen den trogna bussjohanna satte sig på en LLTbuss, men nu är jag ute på vägarna igen!). Först blev det willys, kirrade karra och sedan traskade vi mot Suntan. Gud så orginellt namn egentligen, SUNTAN.. ja.. å andra sidan så beskriver ju det själva affärsidén ganska bra.

Efter 20 minuter under härlig strålning så ringde jag efter linn, hon hämtade upp oss och körde så lydigt mot donken :D
Körde sedan runt lite överallt i stora luleå, lämnade sofie på kallkällan och sen brummade vi hem till mig :) Hon analyserade mitt nya rum och intog sängen ganska snabbt, hon verkade trivas helt enkelt hahah.


Läste just i hennes blogg, kunde inte hålla mig för skratt...

"Ringde jozzi och tur att hon och sofie var i stan ———> donken och åt—-> cruisa genom stan och hamna till slut i sunderbyn. Har alltid trevlig när jag får umgås med min lilla kisse jozzi. Vi har ju så ”stooora” problem som vi måste snacka om;) Nej, men det var mysig och sunderbyn är ju inte så pjåkig heller.
Kan ärlig berätta att jag har typ aldrig hört talat om sunderbyn förrän jag började gymnasiet, eller sunderbyn sjukhus och sporthall vet jag om. Men har alltid för mig att ni sunderbynbo har som en egen skola/gymnasie som ni har någonstans gömt i eran lilla byn. hahaha! 
Men självklart så hamna jag i en klass där det var 80% av folket var sunderbyare och kan säga att jag har aldrig sett dem förut i hela mitt liv ."



hahahahahaha, ååh.. ja, vi sunderbybor har vårt egna lilla liv. Vi har en sporthall, vi har (Europas modernaste) sjukhus, vi har några skolor, vi har en ica affär som öppnar kl10 och har lunchstängt mellan kl13-16, men framför allt... så har vi varandra ♥ Nä, usch, jag förstår varför folk inte lagt någon större energi på att fundera på vad sunderbyn är för något ställe.. det hade inte jag heller gjort, om det inte vore för att jag växt upp här.



underbara Södra Sunderbyn.. vid den röda ringen, där bor jag, underbara jag.
nu kommer säkert någon hemsk mördare se JUST DET HÄR inlägget och söka
upp mig, du är varmt välkommen.

if you're not in, you caaan't win!

Förstår inte varför alla bara gnäller när det kommer reklam på tv, nu finns det ju två as bra! :D


Älskar låten, får ett härligt gung i kroppen av den.
+ att hela reklamen påminner om tomtens verkstad som visas på julafton :)


och denna, -"if youre not iiin, you caaant win". Låten smälter fast i huvudet och är omöjlig att bli av med, men det är gött. Och så är det så gulligt då Wikegård försöker peka med fingret i luften när han sjunger, lite som en ungdom skulle gjort under en rockkonstert.

tidsfördriv

Tog mig nyss orken till att packa upp resväskan, tvätta och hänga upp alla nya kläder. Fick även gjort det sista i rummet, nästan, så nu äre fett fint här :D Tänkte fördriva lite mer tid nu genom att glo på Remember the Titans, minns att jag och vanessa började titta på den i bussen då vi for hem från brännbollsyran, men båda somnade. Men det var nog inte för att den var dålig, utan det var nog pga. ren utmattning. Så tänkte ge den ett nytt försök nu, såg att det är massa smultronbullar med i den filmen också.... mjau!






kyzz och ömma smek
/ Er sälmamma

breathe

L-E-S-S.

Idag hatar jag allt, och alla, eller vissa. Jag är less på luleå, less på alla omställningar som blivit här, less på att skolan börjar på måndag, less på att verkligheten kommer ikapp, less på saknaden och längtan, less på mig själv, less på känslor, less på allt som har med allt att göra. Och ingenting blir bättre då jag sitter och lyssnar på Fields Of Gold och tycker odrägligt synd om mig själv. Man kan ju inte annat än bli äcklad.

pozzhei.



I can't live if living is without you






åååh vad jag saknar stockholm.. jag saknar hissarna som luktade kiss, jag saknar lägenheten, jag saknar sofies sällskap, jag saknar utelivet, jag saknar allt jobbigt folk, jag saknar livet, jag saknar ljudet av en polisbil, jag saknar alla pundare på plattan, jag saknar tunnelbanan, jag saknar att kunna gå ut mitt i natten och bara gå runt, jag saknar allt.. stockholm har ALLT.

STHLM



Nu är klockan aaaalldeles för mycket, om ca 7½ timma går planet till sthlm!

pozzpozzz, ses på tisdag era russinskrynklare!

are you pig and cry?

För nu har jag packat klart, lite kom-ihåg-grejer bara :)
borde sätta upp såna lappar över hela väggarna här inne, för jag glömmer ändå alltid en massa saker. Men hey, vad finns INTE att få tag på i stockholm? kan liksom lämna allt hemma, för stockholm har allt, stockholm har nog mitt liv också. Köp JohannaHanssonLife på biljett, i ditt närmaste ATG-ombud.

nej, sleeptime nu.
puss!





Nygammal kärlek, återfunnen!







Ps. fina skavsårsplåster.


Har packat klart inför sthlm nu, nästan.
Blir sängen nu, ett tappert försök till att vända tillbaks dygnet.
Ska trots allt upp 5 på torsdag.


godnatt fänz.

3 A.M.

men yyyyh, äre bara för mig som denna nya design inte syns?! hmm.. mysterium.
Nu blire en brakfrukost och sen in till stan, fixa över lönen på mitt konto (varför her dom alltid in pengarna på NORDEA? fattar inte alls...). Hoppas även på att sofie är tillgänglig till att träffa mig :)


ps. hade världens roligaste dröm inatt, skrattade för mig själv då jag vaknade, helt sjuk.
och ps. när herr wallin ringde och sa "godmorgon, vi är i sundsvall nu och vi far till bullis vid 10 imorgon"-samtal, så blev det godnatt för min del. Kändes lite konsigt, klockan var trots allt 5-6 på morgonen och jag hade inte en chans till att somna om. Hatar att du är så långt ifrån....


well well my lovers, ha en uuuunderbar dag.



ME RIGHT NOWWWWHH!

Tip of my tongue

Sitter och knåpar på ny design, inte det lättaste för hjärnan vid denna tidpunk eftersom att det är ett jäkla pussel att få allt på plats. Sen kan minsta lilla ändring förstöra allt, och ja.. bloggdesign in my ass. Men detta blev rätt bra ändå tror jag :) Säg till ifall det ser helt fucked up på någons dator, märkt att det ändras rätt mkt beroende på vad man har för storlek på skärmen.. aja, för mig ser det bra ut iallafall! :)

Tänkte bege mig mot sängen och se lite SvenssonSvensson eller SATC.. svårt val, hoh :O


be happy, oh sooo happy!

Nu är jag irriterad
har absolut ingenting att göra, eller har egentligen en jävla massa som BORDE göras.
Men näääe..

Kan även meddela att det åskar ute, men jag tänker inte stänga av datorn för det.
För vad ska jag göra DÅ? eller ja, ligga på min säng och lyssna hur regnet smattrar mot taket
vore ju ganska mysigt. Om man vore två, men jag är bara en.

och snart bär det av till stockholm, känns ju bra och jävligt behövligt.
Men det sorgliga är att när vi kommer hem, så är det inte mycket sommarlov kvar.

Skolan väntar, sista året, äckligt fakeglada ledarskap, ett år till, åh så fake allt lär bli.
På ledarskap ska alla vara så lyckliga, helst ska man ha skor med klack också, då får man extra uppmärksamhet i korridorerna. Sedan så är det en såndär "lyckligafamiljen"-stämning överallt överallt ÖVERALLT, men jag tror fan inte allt är så happy, allt är bara fake och det gnager irritation överallt som ingen orkar ta upp till ytan för då ska man väl börja sitta i ring med mentorerna och sjunga "åååh va lyckliga vi är, vi älskar alla och här finns inget hat" och gunga lite fridfullt, sida till sida. Sedan är nog alla för fega för att stå upp och säga vad man tycker, för då får man alla emot sig och man får verkligen inte vara "egen", för då tittas det snett. Så ja, jag hatar nog ledarskap och allt som har med det att göra.
Kul att man inför sista året känner "är det ens här jag hör hemma?"


Åh, nu blir jag bara grinig.
hejdå och inga ömma smek.

GN

Min säng skriker efter mig, likaså min SvenssonSvensson dvd :D
godnatt!



hmm...



Har tänkt på en sak, att nyfödda eller väldigt små bäbisar är ju helt groteskt fula?
Kommer säkert att tycka tvärt om när jag får mina egna kryp, men jag insåg det här om dagen då jag var på stranden och såg en så förträffligt ful unge. Jag menar, äre helt enkelt generna eller är dom för omogna? Brukar alltid titta på föräldrarna, hur dom ser ut, och ja.. ibland förstår man ju varför ungen ser ut som den gör. Men ibland ser man hur SNYGG pappan är, en riktig pilf, och då blir jag fundersam...

+





En dag försent, but hey.. grattis ändå sockerpullan :D
Stockholm på torsdag, du och jag, tippar på att det blir sommarens höjdpunk!

All i ever wanted

Det känns som en evighet sen sist & jag saknar dig mer än någonsin, dag som natt.
ge mig en tidsmaskin? ..



babyme

hahaha, åååh.. jag älskar att titta på bilder från då man var liten :D Antingen äter man, ser överdrivet nöjd ut, skrattar eller suger på mammas bröst. ALLTID något utav det! Sagt det förr och säger det igen, skulle göra VAD SOM HELST för att träffa mig själv som liten, grym man var...

Vi ska åka till legoland och även åka färja.
och johanna, 4 år, vet EXAKT vad FÄRJA är.

-"så johanna, vad ska vi göra i helgen?"
-"hmmm..ehm...hihihi, vi ska till legolaaaaand! och så ska vi måla!"

hahahaha, stupid kid!



Snackar du med mig? åh, kunde inte bry mig mindre va.... hahaha


Nöjd, som sagt..


som sagt, överdrivet nöjd






Mami i sina unga dar! :D


Fan va spenstig min stjärt såg ut, vill nästan smiska till mig själv lite..


STÖRTKRUKAN <3 hahaha, lite "yeah shakira shakira" över den här bilden :D




NU: ställa mig i duschen och tvätta bort all skit, eller svett kanske. Svett är skit.
SEN: Romantisk middag för två med malin på pizzan :D tända ljus, tack..
SENARE: i dont know, kanske sätta oss i en busskur och dunka "fest hos mig" så hela sunderbyn hör. Så som hela sunderbyns 95or gör numera.
Åh, så jävla coolt.. shit.. hur gör ni det!?

Återkommer inom kort, fänz.

Jag ska komma med ett riktigt "johanna funderar"-inlägg sen.. har kloka tankar på gång, inte varje dag det säg. Först ska jag titta på lite med Paradise hotel, bara för att den serien är så sjukt allmänbildande...





hahaååhhahaho, fan Haider va slug och ond du ser ut!
-"det är bara taktik, BARA TAKTIK!" såklart.

+

Det börjar ta sig! :)






so you do?

NAKENCHOCK!


Dagens låt:
Hoffmaestro - so you do
Dagens frisyr: lite sådär strandvågigt, ni vet? när man badat och har kvar massa skit i håret från vattnet? snyggt.
Dagens smink: nadaaaaa inget kapoff!
Dagens klädsel: såndär...vahetterenuuu.. bikini!
Dagens händelse: satte en kalaspuff i halsen nyss, det var ganska häftigt
Dagens planer: planer är inget för mig!
Dagens vill ha: sthlm sthlm sthlm!
Dagens saknad: tobiaaaaas! varje dags saknad.
Dagens drog: vatten vatten bara vanligt vatten!
Dagens tråkigaste: inget tror jag, mitt liv är så skojsigt!
Dagens finaste: min walk-in-closet... jag blir ju tårögd, tänk så bra mina kläder mår nu (A)
Dagens måste: finns inga måsten! isåfall att gå på toa och kanske kissa lite.
Dagens dricka: vatten sajajuuuuu!
Dagens köp: inget, jag är ekonomisk! eller så har jag bara inga pengar.
Dagens kärlek: går till alla tappra småbarn som kämpar på med potträningen i denna sommarvärme, ni finns där ute någonstans.

HABLA HABLA!

Här sitter jag och blir impad, oj så impad. Apmannen kallas han, vilket man förstår efter att ha sett klippet :D Helt nuts, han måste ha en och annan hjärncell borta.. eller så har han jääävligt många hjärnceller, fler än oss andra, för han planerar ju sin klättring väldigt bra..
go apmannen, go apmannen!


Never say never

En dag på storsand :)
ikväll: bygga på walk-in-closet;en eller hitta på nå tokerier med malin? :)






follow you home

En vanlig natt i mitt härliga liv: snacka med blom på msn, se paradise hotel och klaga över hur dålig och jobbig programledaren där är :) but hey, i love it! och ikväll har jag även en speciell gäst, nämligen SOCKERVADDEN! gaaaah.. hur gott som helst, rosa och fluffig är den också. Jag får lite minnen från då man var liten och gick på tivoli med mamma&pappa och trååånade efter att få sig lite sockervadd, smakade alltid sådär äckligt gott och efter 4 tuggor ville man inte ha något mer.











eye of the tiger!



JAG VILL BLI EN TIGERFADDER. Det bore ju rätt kalasigt? kunna presentera sig som "Tja, jag heter johanna och JAG är en tigerfadder!" Vilken stolthet. Fast frågan är, är jag så pass generös att jag kan slänga ut 100kr varje månad till en tiger, som FAKTISKT skulle döda mig så fort jag kom i närheten? ja, det gäller att prioritera nu....

So you can cry?



Men vad är det som står på kompisar? är det sommar, på riktigt? jo jag tackar ja.
Bosatte mig på Storsand idag blev fru karlsson, waara och lindberg, även fröken blom var där och gjorde oss sällskap lite då och då :) Allt detta har resulterat i en ganska så brun och fin johanna, och det ska förbättras ännu mer imorgon då vi planerar en liten tripp till Klubbviken. Varför är själva nöjet med att fara dit, att få åka båt? Minns att när jag var mindre så brukade jag alltid lossas att jag var med i den där serien, Skärgårdsdoktorn, när jag åkte båt. Det såg så härligt ut när  Johan Sten och Syster Berit for ut på nya uppdrag i skärgården runtom Saltö, med Axel Holtman som släptåg, han var så söt och jävlig :)  Och föresten, för att vara helt ärlig, det var kanske 2 år sedan jag drömde mig bort på det sättet. Men, jag var mindre då så jag ljög inte nu.



Har föresten börjat dricka såndär Blutsaft igen, anar att det är väldigt många som är intresserade i att få veta det. Men måste faktistk uppmärksamma er på vad som är i denna saft, för det smakar inte bra.. så hör här nu, detta är bara lite av alla innehållsprodukter!!

- Brännässla
- Spenat
- Brunalg
- Päron
- Apelsin
- rödbeta
- Fänkål
- Äpple
- Vetegroddar
- en jävla massa järn och Vitamin A B C D E F G H I och J....

 ja, så ni kan ju tänka er den kominationen.. smakar som söndermöglad fanta som stått i kylen sedan Finska Vinterkriget -39, sådär lagomt avslaget, lite förtjocknad och en smak som får en att rygga tillbak ordentligt. O-M-G..



GN!

Nu ska jag somna till dom här låtarna :')








stand by me

bilder från LK dyker upp så fort kära vasse har skickat dom till mig ;)
och wtf med att läsarantalet typ fördubblats denna dag, även fast jag inte skrivit något? Aja, det är ju trevligt.. ni är välkomna, allihopa :O



Jag har insett att min senaste kyss:
var på kinden, men det kan va en kyss ändå va? en kindkyss!
Jag pratar: ganska ofta, ganska mycket.
Jag avskyr när folk: frågar om jag är sur, för det är DÅ jag blir sur :D
Min bästa vän är: är den bästa av alla de bra vännerna jag har
Min första vän heter: Tom G
Kärlek är: något som kan vara både bra och dåligt, i guess..
När jag borstar tänderna: så försöker jag alltid sjunga samtidigt, går inte alls bra..
När jag lagar mat: lagar jag mat? ne.
Jag tänder på: dig baby, dig!
Jag är rädd för: att bli gammal, för mörker, att cykla genom tunnlar och för strömavbrott
Den värsta känslan är: då man är orolig, klump i magen..
Den bästa känslan är: att va kääääär! åh, vilket vanligt svar..
Jag är bäst på: att vara positiv! Dum Spiro Spero, raaaakt igenom!
Jag är sämst på: att torka bordet efter att jag ätit eller att sätta besticken rätt väg i diskmaskinen
Om jag va ett djur skulle jag vara: kanske en Surrukat! som timon, ni vet?
Min mobiltelefon är: svart och börjar ta visa tecken på föråldring..
När jag vaknar på morgonen: så tittar jag på klockan eller stiger upp, helt enkelt?
Just nu tänker jag på att: det börjar närma sig tills vi far till sthlm.. 10 dagar?! sofie, 10 DAGAR!!
Bebisar är: en bra doftkälla.. alltså.. dom luktar gott :D


hit me!

Jag mår som en gud.
kyzzz.




RSS 2.0